• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
A dziś rano miałam trzeci pozytywny test. Beta niestety 0.10 ehhh mnie to już nigdy nie ucieszy pozytywny test :sad:zalamalam się, siedzę i rycze :sad: chyba już nie zrobię żadnego testu będę czekała do@ .
Wgl straciłam już nadzieję na to że będę mamą :frown:
Wolałabym żeby te testy mi nic nie pokazywały a tak to już się napalilam ze się w końcu udalo:sad:
Masakra tak się źle czuje:sad:
Co ja wam dziewczyny będę głowę zawracala, zamętu tylko narobilam tymi testami już nie będę się chwalila pozytywnymi testami:sad:
Ej no nie wierze :-( :-( :-(

reklama
A dziś rano miałam trzeci pozytywny test. Beta niestety 0.10 ehhh mnie to już nigdy nie ucieszy pozytywny test :sad:zalamalam się, siedzę i rycze :sad: chyba już nie zrobię żadnego testu będę czekała do@ .
Wolałabym żeby te testy mi nic nie pokazywały a tak to już się napalilam ze się w końcu udalo:sad:
Co ja wam dziewczyny będę głowę zawracala, zamętu tylko narobilam tymi testami już nie będę się chwalila pozytywnymi testami:sad:
Nie smuc się :( wiem ze nagorzej się tak napalic ze juz się udało.. życie niestety daje po dupie i każda z nas się już o tym przekonała. Ale trzeba wierzyć że będzie dobrze i ze każda z nas zrobi wszystko żeby się doczekać dzidziusia i musi się udać w końcu :*

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie załamuj się. Który to Twój cykl starań?? To forum jest po to żeby się wyżalić, żeby napisać o tym co Cie boli. Najlepiej i najłatwiej jest właśnie pisać w sumie do osób obcych nam niż osobom bliskim o tym mówić. Ja wiem i rozumiem, że to czekanie aż zapuka do nas szczęście jest ciężkie i trudne i bardzo bardzo przykre i wydaję Ci się teraz że wszyscy wokół mają to szczęście tylko nie Ty. Ale wiedz, że nie jesteś w tym sama. I uwierz też, że do Ciebie zapuka w końcu to szczęście[emoji8][emoji8][emoji8]i zawsze czekaj na nie z otwartymi rękoma

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję za pocieszenie we wrześniu straciłam fasolkę już 7msc i nic

Nie smuc się :( wiem ze nagorzej się tak napalic ze juz się udało.. życie niestety daje po dupie i każda z nas się już o tym przekonała. Ale trzeba wierzyć że będzie dobrze i ze każda z nas zrobi wszystko żeby się doczekać dzidziusia i musi się udać w końcu :*

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Chyba muszę zmienić lekarza, wydaje mi się ze przez tą luteine wgl nie mam owulacji czekam jeszcze na wynik progresteronu to wszystko się wyjaśni,z drugiej str torbiele:(

Zanetko przykro mi:(ciekawe czemu tak jest ze niektorym testy pokazuja cien i to nic nie znaczy.. nigdy mi sie tak nie zdarzylo..
Nie zalamuj się:*Kochana wkoncu sie uda,musi przeciez!!!

Anetko u mnie mdlosciowo..w piatek ide na usg.Boje się..mam nadzieje ze bąbelek sie rozwija i serduszko dalej bije jak dzwon.&&
SUper ze macie zielone swiatlo od gina:)Mnie sie udalo w 1 normalnym cyklu zajsc i czesto sie to zdarza.. od 1 do 3 cykli najczesciej:*

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Coś czuje ze torbiele na to wplywaja. Dziękuję za wsparcie i trzymam kciuki za was dziewczyny niech wasze fasolki rosną zdrowe i silne: )

Hej dziewczyny robiłam wczoraj po południu test ten z rossmana czy one sa dobre ? A dzisiaj z rana chcialam zrobic dla potwierdzenia ale wpadl mi do toalety :( czy wy tez widzicie ten cien na zdjeciu ?
1493189803-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja widzę delikatna kreseczke :) oby to było to [emoji110]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Test negatywny dziś 29 dc więc już nadzieji brak.Czekam na @ ostatnio były cykle 28 dniowe ten może być dłuższy. Wczoraj miałam mega doła weszłam na fb , a tam jak na złość kilka osób postanowiło się podzielić swoją ciążą [emoji22]. A tu zaraz 17 cykl i jak nie bylo dziecka tak nie ma [emoji22].

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
Zawsze jest nadzieja do puki nie przyjdzie @ ja jeszcze trzymam kciuki [emoji110] też dość często łapie doła wchodząc na fb a to ktoś urodził, a to ogłasza ze jest w ciąży, oczywiście cieszę się ale jednak w sercu taki smutek.. U mnie 9 miesiąc starań.. też nadziei brak. Teraz niby nowy cykl ale już mnie to nie cieszy bo i tak co miesiąc rozczarowanie..

Bardzo mi przykro, rozumiem jakie to rozczarowanie.. ale kochana głowa do góry jeszcze zobaczysz swoje upragnione kreseczki [emoji9]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry