××Ewela××
Fanka BB :)
HeheTo ja trzymam za Ciebie kciuki :* straszne z nas pesymistkijeszcze @ nie przyszła a my już marudzimy
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
HeheTo ja trzymam za Ciebie kciuki :* straszne z nas pesymistkijeszcze @ nie przyszła a my już marudzimy
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiem, ale co miesiąc to jednak rozczarowanie już 9 miesiący, ale coz trzeba czekać [emoji4]No jeżeli przyjdzie to będzie smutno. Ale wtedy można pomyśleć, że przyjdzie kolejny miesiąc w którym można się starać. A jak dla Mnie to starania są bardzo bardzo przyjemne. Tylko się zastanawiam kiedy mąż będzie miał Mnie dosyć[emoji38][emoji38][emoji38]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Pokazuj testdziewczynki..... @ się chyba nie pojawi.... nie wierzę w to co widzę........
robiłam bete, cos mnie podkusilo, bo ostatnie dni zajadalam kapuste kiszona (tak jak przy 1 ciąży...), nie dawalo mi to spokoju...Pokazuj test
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam mocno kciuki żeby to było to [emoji110][emoji173] czekam na wieścirobiłam bete, cos mnie podkusilo, bo ostatnie dni zajadalam kapuste kiszona, nie dawalo mi to spokoju...
25dc betka 26mlU/ml... wynik jest niski, ale moze jeszcze sie dzwignie... boze błagam zeby wiecej nieszczęść nas nie spotkalo...
Niestety tak. Lekarz w prawdzie dał nam od razu zielone światło, bo po 6dniach przestałam krwawić i na kontroli już było wszystko ładnie wyczyszczone a po 2 tygodniach hormony wróciły do normy. Ale po tym jak mierzę temperaturę to mam tak wszystko pochrzszanione, że głowa mała.Czyli czekasz na @;/
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Xsenia moja beta w czwartek byla niecale 8 a dzisiaj 85 [emoji6]trzymam kciuki super wiadomosc [emoji110][emoji6]robiłam bete, cos mnie podkusilo, bo ostatnie dni zajadalam kapuste kiszona (tak jak przy 1 ciąży...), nie dawalo mi to spokoju...
25dc betka 26mlU/ml... wynik jest niski, ale moze jeszcze sie dzwignie... boze błagam zeby wiecej nieszczęść nas nie spotkalo...
Ja również trzymam mocni kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]robiłam bete, cos mnie podkusilo, bo ostatnie dni zajadalam kapuste kiszona (tak jak przy 1 ciąży...), nie dawalo mi to spokoju...