• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
AnetaManiak jeśli przyjdzie (oby nieeee) wtedy poprawiamy koronę, cyc do przodu i do boju :-D

xssenia wow !!!! Chyba czas na gratulacje !!

-----------------------------

Musisz być silna (mamusiu)....masz dla kogo żyć !!!

A[*] S[*] E[*]
Tak jest[emoji16][emoji16][emoji16]tym bardziej, że Ja naprawdę uwielbiam te starania[emoji6][emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
robiłam bete, cos mnie podkusilo, bo ostatnie dni zajadalam kapuste kiszona (tak jak przy 1 ciąży...), nie dawalo mi to spokoju...
25dc betka 26mlU/ml... wynik jest niski, ale moze jeszcze sie dzwignie... boze błagam zeby wiecej nieszczęść nas nie spotkalo...
Więc trzymam kciuki aby pięknie Rosła. Limit nieszczęść się skończył

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Tyle złych rzeczy spadło na nas przed samą owulacją... i chyba odpuściliśmy, po prostu zaczeliśmy myśleć o sobie, o nas, zrelaksowaliśmy się, byliśmy na imprezie... i to chyba jest recepta :) spokój....dziękuje dziewczyny, trzymajcie kciuki za nas.... wszystkie mamy być szczęśliwymi mamami!!!!!!!!!!!!!!!!!!

My musimy korzystaç w ciąży to celibat będzie więc trzeba troszku nadrobić :-P

Tak serio to trzeba pozytywnie do tej walki podchodzić Kochane bo człowiek by zwariował :-)

-----------------------------

Musisz być silna (mamusiu)....masz dla kogo żyć !!!

A[*] S[*] E[*]

Xenia dupko super informacja na koniec dnia :) cieszę się bardzo :) jupiii :) będziesz badać przyrost?

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
tak musze sprawdzić bo wynik hiper wysoki nie jest, własnie sie zastanawiam czy jutro wieczorem jechac tak jak dzis cz w srode z samego rana

wierze w te kropkę że będzie walczyć ze wszystkich sil, tak jak ja o nią walczyłam

reklama
@kamisia871 witaj, strasznie smutna ta Twoja historia :( ale najważniejsze, że w pewnym stopniu udało się przepracować straty, nie tracisz nadziei i jesteś pełna wiary i optymizmu! Wierzę, że niedługo się uda i tym razem wszystko skończy się szczęśliwie. Trzymam za Was kciuki :)

@InezkaK gratuluję dobrego przyrostu hcg, teraz musi być już tylko dobrze!

@xssenia trzymam kciuki i zobaczysz że będzie wszystko dobrze :) ja w ciąży z córką miałam pierwszą betę niewiele ponad 13 a wszystko skończyło się dobrze :)
A co do wyluzowania to wierz lub nie ale moim zdaniem to jest właśnie klucz do sukcesu. W ciążę z córką zaszłam właśnie w cyklu w którym odpuściłam, nie poszłam na monitoring i nawet nie dostałam zastrzyku na pęknięcie pęcherzyka (a bez tego nie miałam owulacji)-a jednak mimo mojego niedowierzania beta była właśnie pozytwna :)

My jutro jedziemy na echo serca... Mam nadzieję, że z Małym jednak wszystko dobrze, że zastawka się domknęła i serduszko okaże się zdrowe :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry