Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hej xssenia kiedy robisz bete ?
Super Kochana [emoji11] bardzo serdecznie gratuluję córci niech zdrowo rośnie [emoji5] ciekawe co tam u mnie rośnie [emoji5] córkę juz mam więc do parki przydałby się synek ale najważniejsze żeby było zdrowe a córcia to bardzo chce siostrę [emoji5] trzymajcie się cieplutko i rosnijcie zdrowo [emoji5][emoji178]Dziewczyny melduję po dzisiejszym usg że moje przeczucia się sprawdziły i będzie Córcia [emoji173][emoji7] Ale się cieszę! Dziewczyna ma już 18cm i 160g [emoji7]
Przykro mi że kolejne mamusie tu dołączają Ale uwierzcie że i dla Was w końcu wyjdzie słonko! Trzymam kciuki za Was wszystkie [emoji110][emoji110][emoji110]
![]()
Dziękuję Martusia [emoji8] Bardzo się cieszę, mimo że w sumie było mi bez różnicy czy będzie chłopczyk czy dziewczynka [emoji4] Ale teraz już nie jest tak bezosobowo, No i mogę z zakupami zacząć szaleć [emoji12] Dziś już pierwsze zaliczyłam [emoji16]Super Kochana [emoji11] bardzo serdecznie gratuluję córci niech zdrowo rośnie [emoji5] ciekawe co tam u mnie rośnie [emoji5] córkę juz mam więc do parki przydałby się synek ale najważniejsze żeby było zdrowe a córcia to bardzo chce siostrę [emoji5] trzymajcie się cieplutko i rosnijcie zdrowo [emoji5][emoji178]
![]()
Prześliczne ciuszki tez juz się nie mogę doczekać zakupów [emoji5]Dziękuję Martusia [emoji8] Bardzo się cieszę, mimo że w sumie było mi bez różnicy czy będzie chłopczyk czy dziewczynka [emoji4] Ale teraz już nie jest tak bezosobowo, No i mogę z zakupami zacząć szaleć [emoji12] Dziś już pierwsze zaliczyłam [emoji16]
![]()
A Tobie życzę upragnionego Synusia [emoji110][emoji173] Masz jakieś przeczucia? Zobacz że moje przeczucia się sprawdziły- były tak silne że W zasadzie i przed usg byłam pewna że to dziewczynka [emoji6]
![]()
Zapomnialam się pochwalic :-) beta 103 przyrost 300% ponad :-) :-) :-) :-)Hej xssenia kiedy robisz bete ?
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Kasia piekne ciuszki :-) :-) :-) :-)Dziękuję Martusia [emoji8] Bardzo się cieszę, mimo że w sumie było mi bez różnicy czy będzie chłopczyk czy dziewczynka [emoji4] Ale teraz już nie jest tak bezosobowo, No i mogę z zakupami zacząć szaleć [emoji12] Dziś już pierwsze zaliczyłam [emoji16]
![]()
A Tobie życzę upragnionego Synusia [emoji110][emoji173] Masz jakieś przeczucia? Zobacz że moje przeczucia się sprawdziły- były tak silne że W zasadzie i przed usg byłam pewna że to dziewczynka [emoji6]
![]()
Super Kochana [emoji5][emoji2][emoji1]Zapomnialam się pochwalic :-) beta 103 przyrost 300% ponad :-) :-) :-) :-)
Kasia piekne ciuszki :-) :-) :-) :-)
O takich wiadomościach zapomniałaś powiedzieć? GratulacjeZapomnialam się pochwalic :-) beta 103 przyrost 300% ponad :-) :-) :-) :-)