Czesc dziewczynki:-)
Kochane Placuszki lezec grzecznie i nie marudzic, myslec pozytywnie i full relaksowac sie, zero stresu bo doopska skopie i kwiatkow nasadze... i do tego oklepie ;-)
Caly dzien podczytywalam co sie dzieje, ale nawet chwili nie mialam zeby odpisac, probowalam w drodze odpisac... ale mi calego posta wcielo.
Po wizycie i analizie wynikow, generalnie morfologia mlodego bylaby perfekt 5,2 erytrocytow i 3860 leukocytow reszta tez dobra... na leukocyty zalecil wiecej musli, jak do pazdziernika sie nie wyrowna to dostanie selen w tabletkach.
Moje wyniki dobre tylko ob podwyzszone, gdzies mam stan zapalny... ok 1. zab mnie ostatnio pobolewa (juz w ciazy mnie cmil, a teraz sie zlamal) wiec mam wizyte u dentysty, 2. plecy. Tarczyca w normie Ths 0,72 ale jeszcze mi sprawdzi usg, bo dawno temu bralam jod. No i ginka mam odwiedzic, bo nie mialam mammografi robionej a czas zrobic, bo latka leca... No mialam termin ale w tym samym czasie byla wizyta w gimnazjum no i nie doszlam do doktora.
W srode przywioza meble, wiec urwanie glowy jutro, no i na dniach przyjdzie odp. w sprawie kursu jezykowego, bo po 2 latach wreszcie mnie skierowali :-)
Sciskam mocno i buziole :*