Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Będzie i strasznie wszystkim kibicujeNa zdjęciach zawsze wychodzi jaśniejsza to fakt. Ale jest jest i My Ją też widzimy!!! Nio Kochana Gratulacje!!!
@InezkaK jeszcze tylko Ty nam przynieś dobrą nowinę od gina!!!
Oj maj się zapowiada piękny[emoji1][emoji1][emoji1]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja czuje że przyjdzie nawet jestem tego pewna [emoji4] aż się nie chce myśleć.. co miesiąc rozczarowanie. A infekcja chyba przeszła smarowalam tym clotromazolem i narazie nic nie siedzi [emoji4]@xxEwelaxx mam nadzieję, że się nie pojawi bynajmniej przez najbliższe 9 miesięcy[emoji4][emoji4][emoji4][emoji10]
A jeżeli tak to sądzę, że problemem jest ta infekcja. Ona może blokować wszystko. W Polsce jak jednego razu lekarz przepisał Mi CLO to się okazało, że nie zadziałał. Lekarz był zdziwiony, no ale po wynikach okazało się, że miałam jakaś bakterię przez którą nie dochodziło do owulacji i nawet CLO nie pomogło. Dostałam leki dopochwowe i na nastepny cykl było już wszystko w porządku.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ojejku leć to lekarza. Trzymam kciuki kochana by było dobrze [emoji8]Hej dziewczyny pomocy!!! wczoraj poszlam na bete zeby zobaczyc czy juz spadla po samoistnym poronieniu bo w dzien poronienia mialam 568 a dzisiaj sprawdzam wynik na necie a tu 3739 !!! Cholera co jest !
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki [emoji110][emoji110] żeby nie przyszła [emoji4]Jeden dzień do @![]()
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Jest cień [emoji7] gratuluję kochana [emoji11]Jest cień...dziewczyny jest!!!![]()
Bardzo sie ciesze[emoji4]Jest cień...dziewczyny jest!!!![]()