• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dziękuję że mnie przygarnelyscie na te forum co ja bym bez was zrobiła :( mąż mnie niby wspiera ale się nie zna i nie wie co mi powiedzieć też już się załamał :( czekam niecierpliwie jeszcze 2,5h na betę ;(proszę trzymajcie kciuki najmocniej jak się tylko da. Dziękuję za wsparcie :*
Trzymam [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] bardzo bardzo mocno [emoji11]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Boziu co ja przeżyłam przez tego lekarza masakre po prostu :( tak mnie nastraszyl głupek jeden, matko nikomu nie życzę tego :(już się zapisałam do innego ginekologa bardzo drogi ale i bardzo dobry podobno. Kasa już nie ma znaczenia oby było z dzidziusia wszystko dobrze :)

Zanetka jest dobrze, cierpliwie czekaj na serduszko :)

Ja czekam wlasnie na szybka wizyte, dostalam dzis brazowych plamnien:(
ale mam cicha nadzieje ze to tylko jednorazowe...
Moj gin na urlopie, musze isc do kogos innego :(

Zanetka jest dobrze, cierpliwie czekaj na serduszko :)

Ja czekam wlasnie na szybka wizyte, dostalam dzis brazowych plamnien:(
ale mam cicha nadzieje ze to tylko jednorazowe...
Moj gin na urlopie, musze isc do kogos innego :(
Kochana bierzesz dużo różnych leków także to może być od nich spokojnie. Albo jesteś akurat w terminie miesiączki. Spokojnie tylko się nie denerwuj[emoji10][emoji10][emoji10]daj znać jak już będziesz po wizycie

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Boziu co ja przeżyłam przez tego lekarza masakre po prostu :( tak mnie nastraszyl głupek jeden, matko nikomu nie życzę tego :(już się zapisałam do innego ginekologa bardzo drogi ale i bardzo dobry podobno. Kasa już nie ma znaczenia oby było z dzidziusia wszystko dobrze :)
Mi też się wydaje że beta ładnie przyrasta [emoji4] nie potrzebne były te nerwy. Lekarz beznadziejny dobrze że zapialas się i innego. Teraz spokojnie z uśmiechem czekaj na serduszko [emoji173]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry