Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tym bardziej, że mówiłam o Moim poronieniu. Dosłownie osioł!!!Aneta co za osiol z tego gin!! Nie potrzebnie stresuje. Ciąża mniej ważna?? Normalnie brak mi słów. To powinno być odrazu sprawdzone.
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Ogólnie pierwsze co byłam wysłana do ginekologa ale ten cymbał stwierdził, że ciąża nie ważna, że nią możemy"ewentualnie" się zająć jak już Mnie wyleczą. I nawet Mnie nie zbadał!!! Tylko odesłał do dermatologa spowrotem. A dermatolog dzwonił do niego i Go opierdolił równo. Ale kuźwa toć musi być teraz też jakiś inny ginekolog niż tamten. Bo Mój dermatolog powiedział definitywnie, że do tamtego nie wyśle Mnie znów żebym się nie musiała denerwować.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Jutro tak zrobię jak tylko pojawi się Mój dermatolog. Bo dzisiaj już Go nie ma.Aneta ja bym zażądała usg. Normalnie znieczulica
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom