Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Teraz nie bylam czyszczona po tym poronieniu wiec nie ma wyniku histopatDaj znac po wizycie. Ale zasniad nie powinien wyjsc w wyniku histopat ze szpitala?
O kurczę.. Ja również nie wiem co to jest.. 3maj się kochana [emoji11]No to sie porobiło [emoji20]wyszlam od gin i jutro od rana ide na bete bo pani doktor podejrzewa chorobe trofoblastyczna tzn chca pobrać z macicy material do badań [emoji25][emoji47]jestem zalamana...
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Ufff.. cieszę się strasznie ze że wszystko dobrze. Ta gin to naprawdę.. tylko nie potrzebnie Cię zdenerwowałaDziewczyny przez ta wariatke gin bym zwariowala ! Cholera i to jest zastepca ordynatora szpitala...
Ale do rzeczy przed chwila wrocilam i ten gin powiedzial ze ból był dlatego ze jest malenki miesniak na dnie macicy a w zatoce Daglasa jest troszke plynu wiec moglo dojsc do pekniecia pecherzyka [emoji5]jajniki i cala reszta w porządku
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom