Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Z tymi lekarzami to różnie bywa ,ale grunt ze wszystko jest dobrze.Nie potrzebnie Cię na straszyła.Mój lekarz to też niby ordynator ginekologi,ale i tak podchodzę do niego z rezerwą,bo on ani nie wytłumaczy, ani nic.Tylko tyle,ze ma większą wiedzę niż ja i stara się rozwiązać mój problem.Dziewczyny przez ta wariatke gin bym zwariowala ! Cholera i to jest zastepca ordynatora szpitala...
Ale do rzeczy przed chwila wrocilam i ten gin powiedzial ze ból był dlatego ze jest malenki miesniak na dnie macicy a w zatoce Daglasa jest troszke plynu wiec moglo dojsc do pekniecia pecherzyka [emoji5]jajniki i cala reszta w porządku
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje<3 życzę Ci wszystkiego co najlepsze, żeby dzidzia się świetnie rozwijałaTrufelek żyje [emoji173] wszystko jest dobrze,serduszko bije![]()
termin porodu z 20.02 przesunął się na 14.02 ( w tym dniu miałam zabieg ) wierzę w siłę mojego okruszka
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
No co za cholera z tej gin. Dobrze, że pojechałaś do innego lekarza. Wiesz co tak naprawdę jest grane. A mówił co teraz dalej z tym mięśniakiem?? Sam zniknie czy co??Dziewczyny przez ta wariatke gin bym zwariowala ! Cholera i to jest zastepca ordynatora szpitala...
Ale do rzeczy przed chwila wrocilam i ten gin powiedzial ze ból był dlatego ze jest malenki miesniak na dnie macicy a w zatoce Daglasa jest troszke plynu wiec moglo dojsc do pekniecia pecherzyka [emoji5]jajniki i cala reszta w porządku
No widzisz Mi CLO i od 2dc pomogło i od 5dc pomogło. Także w sumie nie wiem od czego to zależy a i tak miałam późną owulacje i tak. Bo początkowo myślałam, że może szybciej działa na jajeczka i powoduje szybszą owulację, ale nie w Moim przypadku.@Anetka on tez mowil zeby to kontrolować ale nic groznego to malenstwoi powiedzial ze clo to on zaleca od 2-3 dnia cyklu