Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja co miesiąc robię testy i od razu przy pierwszej @ był negatyw.Tyle ze u mnie już w szpitalu beta spadła o połowę.Podejrzewam ,ze dopóki u Ciebie nie zejdzie do zera praktycznie to organizm będzie traktował jak jak ciaze.@Ewelyn ja juz jestem po @ i jak widzisz kochana beta slabo spada....
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Aj to cudownie[emoji7][emoji7][emoji7]to za ile przytulisz córeczkę???Ja juz po usg. Wszystko dobrze. Mala ulozona glowkowo. Lozysko jest nisko ulozone, ale 3 cm nad ujsciem i raczej to nie jest wskazanie do cc. Szyjka ma 3cm i jest zamknieta. Parametry wszystkie w normie. Serduszko bije jak dzwon[emoji173]
A wazy juz 2kg[emoji4][emoji7]
![]()
Justys to duza juz ta twoja ksiezniczka [emoji1]super wiadomosc [emoji177]Ja juz po usg. Wszystko dobrze. Mala ulozona glowkowo. Lozysko jest nisko ulozone, ale 3 cm nad ujsciem i raczej to nie jest wskazanie do cc. Szyjka ma 3cm i jest zamknieta. Parametry wszystkie w normie. Serduszko bije jak dzwon[emoji173]
A wazy juz 2kg[emoji4][emoji7]
![]()
We wrzesniu. No chyba, ze bedzie chciala wyjsc wczesniej[emoji4]Aj to cudownie[emoji7][emoji7][emoji7]to za ile przytulisz córeczkę???
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom