Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A nie mówiłam!!!! Jak się Cieszę!!!! Następnym razem proszę się Mnie słuchać!!!![emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]Okazuje się ze z dzieckiem wszystko w porządku.Jest zarodek i tętno.Tsh za wysokie do zbicia,a lekarz nie widział w nim problemu.Mam skierowanie na badania, ale nie wiem czy to prywatnie,bo się nie spytałam.,ale raczej tak.
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
Widzisz, mowilysmy, ze bedzie serduszko! A Ty juz chcialas luteine odstawic. Bardzo sie ciesze[emoji4] i Co gratuluje[emoji4]Okazuje się ze z dzieckiem wszystko w porządku.Jest zarodek i tętno.Tsh za wysokie do zbicia,a lekarz nie widział w nim problemu.Mam skierowanie na badania, ale nie wiem czy to prywatnie,bo się nie spytałam.,ale raczej tak.
A widzisz, mówiłam że wszystko zależy od jakości sprzętu a dodatkowo każdy dzień na tak wczesnym etapie robi ogromną różnicę! Mam nadzieję, że teraz już humor u Ciebie lepszy i już się tak nie stresujeszOkazuje się ze z dzieckiem wszystko w porządku.Jest zarodek i tętno.Tsh za wysokie do zbicia,a lekarz nie widział w nim problemu.Mam skierowanie na badania, ale nie wiem czy to prywatnie,bo się nie spytałam.,ale raczej tak.
Tak też myślałam [emoji17].W poniedziałek pójdę do swojego lekarza rodzinnego i od niego wyciągnę cześć na NFZ, a resztę zrobię prywatnie.Bo juz chce mieć założona kartę ciąży.A widzisz, mówiłam że wszystko zależy od jakości sprzętu a dodatkowo każdy dzień na tak wczesnym etapie robi ogromną różnicę! Mam nadzieję, że teraz już humor u Ciebie lepszy i już się tak nie stresujesz
Co do badań to jeśli wizyta była prywatna to z tym skierowaniem niestety będziesz płacić za badania.
Na takie podstawowe na pewno coś Ci rodzinny wypisze ale na specjalistyczne niestety nie będzie mógł-zależy na co masz zbadać na początek. A to lekarz uzależnił założenie karty ciąży od wyników? W sensie że od zrobienia badań? Przenosisz się do tego lekarza prywatnie?Tak też myślałam [emoji17].W poniedziałek pójdę do swojego lekarza rodzinnego i od niego wyciągnę cześć na NFZ, a resztę zrobię prywatnie.Bo juz chce mieć założona kartę ciąży.
Nie ale chciała bym jakieś zrobić już.Bo wizytę mam za 2 tygodnie,a to będzie 9 tydz.I najwyższa pora na kartę ciąży.Na tej liście jest tyle badań,że nie wiem czy jest sens wszystkie robić.Nawet nie wiem, co to są te nie które [emoji23][emoji23].A grupę krwi robią na nfz?Na takie podstawowe na pewno coś Ci rodzinny wypisze ale na specjalistyczne niestety nie będzie mógł-zależy na co masz zbadać na początek. A to lekarz uzależnił założenie karty ciąży od wyników? W sensie że od zrobienia badań? Przenosisz się do tego lekarza prywatnie?