• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
:-D a jest bardziej niecierpliwy niż ja i chce żebym zrobiła jutro test :-p ale przetrzymam do poniedziałku :-D

zapominajka a jak ! jak jest niegrzeczny niech pozna Twój gniew !

a ja zaraz usnę na siedząco ... :D

Ostatnia edycja:
Danutaski córunia śliczna , nie masz się czym martwić, zresztą to zdjęcie z usg, więc to nie jets bardzo wierny obraz. Jeśli byłoby coś nie tak lekarz na pewno zwróciłby uwagę, a brzuszka tylko pozazdrościć.

Dziewczynki u poprzedniego doktora dostalam tylko kwas foliowy na wyjscie... a chodzilam 100% prywatnie. Teraz chodze 100% panstwowo i takie dodatki... to chyba zalezy od gabinetu.
Karo o jogge fitness musisz zapytac doktorka, bo pokrywane koszty sa z ubezpieczenia, to samo z tym sanatorium, tez ubezpieczenie pokrywa. Jak jest z wysokoscia pensji nie wiem dokladnie, ale sie dowiem.

Ja na przeziebienia jem cebule, z pomidorkiem, i sama czosnek lubie w sosach do pizzy wiec robie sobie sosik i dodaje do czego sie daje ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja juz po pracy i po obiadku Motylku szalejesz Kochana, pewno G zadowolony;-)a co jak sie chce to trzaq se ulzyc:-pcebule czosnek uwielbiam szkoda ze pozniej z japki jedzie:-pi trampek w buzi szczerze mowiac nie mam swojego sposobu na przeziebienie bo zadko mi sie to zdarza jak na cos sie zanosi to cerutin albo rutiboscorbin i zdusik chorubsko zanim sie rozpanoszy:tak:

reklama
A ja dzis mialam w pracy taki sajgon,ze nie sposob opisac... trzeba by znac narod koreanski zeby sobie moc to wyobrazic... nie bede was wiec zanudzac... za to S po mnie przyjechal,zrobil kawki i lodow a teraz polecial do apteki po witaminki i po cole do drina... mam ochote odreagowaac!
Szkoda tylko ze sexu nie bedzie...

Jutro w planach mamy pojechanie do galerii po fakture za moje okulary (zeby w pracy zwrot kosztow dostac) a potem spacerkiem wzdluz odry do rynku gdzie umowilismy sie o 13 ze znajomymi....

W ndz piknik firmowy...

Tak wiec pieknie jest,tylko w pracy daja popalic i myslenie 200 watkowe wykancza.... ale S laduje moje akumulatorki swoim jestestwem... cale szczescie ze go mam!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry