• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Aniu sloneczko moje nie, zadnych... tylko spac musze przed poludniem a potem juz loozik no i mi za goraco wiec chowam sie w cieniu i smiesznie to wyglada bo zmieniam strony ulicy w zaleznosci gdzie jest cien :-D

Elka po tescie dopiero zamienilam podpaske na wkladke ;-) ale wieczorem przed testem jeszcze sobie paczke dokupilam coby mi nie braklo :-D

reklama
Ani@k ja nic nie rozumiem z wynikow biopsji, ale mysle, ze wykazuje, bo jeden egzamin byl w porzadku, a dwa inne chyba marker co wyszedl kiepsko i cos drugiego co jest "Niepewne" ale wlasnie przez te dwa razem wziete przypuszcza sie, ze to czasteczki raka brodawkowego. Wiec nie jest dobrze i nalezy usunac poki maly.

Cześć dziewczyny! wczoraj nie miałam szans wrócić bo u mnie były co chwilę burze :baffled: chyba 3-4!!!
zaraz zmykam z koleżanką po jej suknie ślubną i dla mnie czegoś poszukamy przy okazji bo nie mam jeszcze sukienki na jej uroczystość, no i nie będę sama bo jej mama także czegoś szuka :tak::tak::tak: MIŁEGO DNIA!

gatto
przykro mi :-( trzymaj się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! skonsultuj wszystko z lekarzami i mam nadzieję że bedzie dobrze.

Myszka no ja mam podobne objawy:laugh2: tylko mam kłopot ze spaniem przed południem.. bo w pracy jestem:elvis:

Gatto rozumiem że całą tarczycę będą wycinać??? no i skoro lekarze obmyślają wycięcie w II trymestrze - są pewni ze z Gattino będzie wszystko w porzadku!!!!!!!!!!!!!!!!!! mamy super pamiętkę po cholernym czarnobylu:-(:wściekła/y:
BĘDZIE DOBRZE, ZOBACZYSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak:

Ania no ja caly czas usilnie probuje podeslac bocka pijaka ;-) pewnie odnajdzie droge pytanie tylko... kiedy ;-) :*

Kitus medycyna teraz jest tak daleko posunieta, ze tu pokazywali reportaz o kobiecie ktora miala chemie w trakcie calej ciazy i urodzila zdrowe dziecko

Gatto- nie wiem jak dodać Ci otuchy. Wiec po prostu że jestem z Tobą myślami i życzę Ci aby ten koszmar jak najszybciej się skończył. Nawet jeśli wytną Ci całą tarczycę to i tak będziesz zdrowa i będziesz normalnie żyć.. a leki.. no któż to nie bieże leków na co dzień..

Myszko- kiedy wizyta u ginka?

Ostatnia edycja:
Kitus pewnie, ze tak :* mysl pozytywnie lekarze wiedza co robia :-) ja za dwa dni ide do dentysty i tez zapadnie decyzja co dalej, jak i kiedy.

Martoos w nastepny wtorek o 9:00... wychodza z zalozenia chyba, ze ciezarne nie spia :-D

reklama
ginekolodzy zazwyczaj zgadzaja się z endokrynologami;-) gdy endo zaleciła mi bromka kazała to skonsultować z ginem.. on nie miał żadnych przeciwwskazań..

ginekolog w jakiś 'magiczny' sposób widzi co się u Maleństwa dzieje.. wie kiedy jest dobrze oraz wie kiedy jest źle..gin Cię i Gattino obejrzy, stwierdzi że 'wsio w pariadkie' i sytuacja nabierze innego wymiaru..:tak:
myślę, żę najważniejsze w tym momencie jest to, abyś się nie denerwowała..spróbowała wyciszyć..(mówię to ja - wieczny nerwus) wiem z autopsji ze się da..naprawdę!:tak:

Myszka no ja czekam, czekam z niecierpliwością.. ale jako jeden z sygnałów nadchodzącej @ pojawił się u mnie z samego rana 'mały' nerw.. zatem ja chyba tym razem zostanę przez boćka ominięta 'wielkim łukiem':tak: ale będę go wyglądać, będę!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry