• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Lori no ja z wątkiem chyba poczekam do wizyty u u lekarza a na tą pewnie umówię się jutro i z miesiąc poczekam. Zresztą sama nie wiem, co mam zrobić...

Rozumiem, że ty też teścik pozytywny masz. GRATULUJĘ!!!

A sikanie na testy fajne hobby, szkoda tylko, że kosztowne :-D

Bardzo mi miło, że się tak cieszycie. Berka trzymam i puszczę na sygnał.

Myszka zestresowałaś mnie niedowiarku:sorry:

reklama
Bo ja do teraz mam wrażenie, że ona za chwilę będzie. Sikając byłam PEWNA, że wyjdzie negatywny.
A to psikus. Ani cycki mnie nie bolą, ani śluzu białego nie mam za dużo, brzuch ciągnie jak na @
A zachciewajki pokarmowe to ja zawsze mam.

Sikać jeszcze jutro, czy nie sikać?

Zapominajka - ja dzisiaj dzwoniłam i zamiast dodzwonić się do rejestracji to dodzwoniłam się do gina bo pozmieniały im się końcówki :sorry: ... lekarz mnie pamiętaj i bardzo się cieszył :) ... gabient mają zamknięty do 3 września bo są na urlopach. Jak się będę umawiała na wizytę to ma mnie babeczka wcisnąć na wcześ niejszy termin a nei na za miasiąc bo niesttey u nich też tyle się średnio czeka, a gabinet prywatny. Zresztą musi mnie wcisnąć bo nie będę miała tyle duphastonu. Brzuch mnie bolał jak na @ ale przestał. Teraz to już mam pobolewania kręgosłupa i straszne mdłości. Dzisiaj miałam okropny dzięń w pracy, strasznie dużo stresu więc mam nadzieje że nadal wszystko jest dobrze i to kropkowi nie zaszkodziło.

lenka - ja również lubię tą stronkę :) tam jest rewelacyjny przepis na ciasto malinowe, z takim kremem malinowym na serku mascarpone. Bardzo polecam :)

myszka - nie chwaliłam się bo pzrez tą temperaturę to wszystko takie pokręcone się zrobiło. Twój wykres mnie trochę pocieszał bo widziałam że tobie też spadła tempka

marta - ciesze się że wizyta dobrze poszła :) jeszcze troszkę i poznasz płeć :tak: ... masz juz jakies imionka wybrane?

Ostatnia edycja:
Zapominajko i tak sikniesz :-D i wiemy to wszystkie ;-)
Mysle, ze Cie wczesniej wcisna na wizyte :-) a brak objawow to chyba wszystkie trzy mamy ;-) ja tez mam wrazenie ze @ idzie ;-) cycki nie bola, ale eMowi nie pozwalam sie bawic, bo jakies takie inne uczucie mam...no i chodzi i powtarza, ze teraz nawet ich potrzymac mu nie dam :-D

Podali w wiadomosciach, ze tylko w sierpniu 13 dzieci zabili wlasni rodzice... Ku......wa co za zezwierzecenie, az mi cisnienie podniesli. Gdzie te instytucje...ichnia cholerna biurokracja... :-( :-/

Hej dziewczyny :*

Przepraszam ze tam zamilkłam... starałam się was czytać na bieżąco ale się nie odzywałam bo nie miałam jak... :-(

Zapominajka moje gratulację!! :-D No proszę coż za fantastyczne wieści!

Marta ciesze się że z maluszkiem wszytko w porządku! :*

Gatto bardzo dziękuję za pamięć! :*

Wszystkim ciężarówkom przesyłam wielkie buziaki w brzuszki! :*********************

A za staraczki zaciskam kciuki!! &&&&&&&&&&

Nie było mnie długo bo mały złapał słynną 3dniówkę... ja byłam też zakatarzona i ledwo na oczy patrzyłam... dodatkowo były nieprzespane noce, mały płaczliwy i marudny... szło oszaleć.... :no: Na szczęście już wszyscy wyszliśmy z chorób (mój maż też chorował) więc wracam do żywych - mam nadzieje...

U mnie @ powoli dobiega końca i zaczynamy nowy cykl starań! Choć nie wierze w nasz sukces w najbliższym czasie...

Edit:

Myszka ja dzisiaj właśnie czytałam o tej 3 miesięcznej dziewczynce z Tomaszowa... nóż się w kieszeni otwiera... a jeszcze te komentarze na stronie na temat aborcji.... Nóż ku^$a zabawne jest to ze osoby które są za oborcją zdążyły się już urodzić...

Ostatnia edycja:
reklama
Fifka duzo zdrowka dla calej rodzinki :*
Pomysl czy nie isc do gina po tabl. na zatrzymanie laktacji.

Ja ogladalam niemieckie wiadomosci.
Aborcja mimo wszystko jest mniejszy zlem, to morduja kilku kilkunasto letnie dzieci...

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry