• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Kitus zobaczysz, ze to nie bedzie mialo wplywu na malenstwo :-), gdyby bylo niebezpieczne po pierwsze powiedziano by Ci o tym, po drugie odwlekali by ile sie da.
Nie denerwuj sie, bo stres bardziej szkodzi niz sam zabieg. Mysl ze sie da, bo tak jest.
Buziam obojga:*

Elka ja w zyciu nie bralam ketanolu, po przeczytaniu ulotki dalam sobie spokoj.

reklama
Wróciłam z działeczki z chorym dzieckiem :-(
Jutro od rana czeka nas wizyta u lekarza...

Butterfly to pojdziesz w butach i bieliznie, zrobisz furrore!!
Lambi to byla taka owieczka z papieru toaletowego, to nie wiem czemu on cie tak nazywa:eek:ze potulna jestes czy kedzierzawa?

Zapominajka a ty gdzie moderujesz? znaczy jaki watek?

Ta bielizna to całkiem niezły pomysł.

Moderuję wątek Grudniowych mam 2008 :tak: Moderowałam też tegoroczne październikówki, ale przestałam ze względu na stratę.

Elka ketonal absolutnie w ciazy, chyba ze jestes pewna, ze nie jestes w ciazy.

Wracam od ginka....no to przygotowywujemy sie do usuniecia tarczycy....

Będę trzymała kciuki!!!

A ja zakupiłam dziś w Rossmanie aż 3 testy, tak na zaś. Oczywiście nie wytrzymałam i w południę siknęłam na jeden ( w dość spartańskich warunkach) Bez zatrzymania pokazał II
No i teraz mam problem co zrobić z pozostałymi dwoma.

A dziecię śpi z gorączki :-(

U nas w tv wlasnie pokazuja nowe drinki z takimi kulkami, pije sie to przez slomke... Problem w tym ze znalezli w tym 3 toksyny, ktore moga zabic lub wywolac raka...nowosc sprowadzona z Tajlandii. Uwazajcie.

Zapominajka siknij rano dla pewnosci choc mowie, ze mnie ten cykl @ nie wyglada :-D
Gratuluje :-)
Dalas malemu cos na zbicie temperatury?

Zapominajka - strasznie się ciesze! .... gratulacje! ... czyżby znowu będziemy razem na tym samym wątku ciążowym? :-p... mam nadzieje że tym razem przyniesie nam to szczęście :tak:... ja tam sikam codziennie na testy... wiesz takie hobby :):):-D:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry