K
kobietka22
Gość
Witajcie to prawda na cpp jest sporo poronień ,ale te zbłąkane duszyczki szukają pomocy ja staram się wyłapywać nowe mamy i coś dobrego im napisać żeby nie czuły się osamotnione tam na cpp zaczęłam pisać już baaaardzo dawno i mam sentyment do tego wątku ,ale na odskoczni też jest fajnie
i tutaj też 
wiecie co mam stresa bo ja w ogóle od maja 2011 szukam pracy ,a dziś mam rozmowę mój teść robi jakieś prace remontowe w restauracji i wybadał ,że tam potrzebują do pracy i załatwił mi ,że dziś mam być na 10 i zaraz spadam , proszę trzymajcie za mnie kciuki
Marta- kciuki za wizytę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
dziękuję Wam za ciepłe powitanie
wiecie co mam stresa bo ja w ogóle od maja 2011 szukam pracy ,a dziś mam rozmowę mój teść robi jakieś prace remontowe w restauracji i wybadał ,że tam potrzebują do pracy i załatwił mi ,że dziś mam być na 10 i zaraz spadam , proszę trzymajcie za mnie kciuki
Marta- kciuki za wizytę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
dziękuję Wam za ciepłe powitanie

podrastam jak szpilory wkładam
włosy mam 'prostackie' i żyję jakoś na tym świecie
a buciki to ja muszę rozejść na weselicho, zamiast kiecki mam na razie buty - dobre i to 
haha, a lambi to mu się wzięło od moich loków, może faktycznie czasami jak pójdę spać w mokrych włosach wyglądam jak owca hahahaha :-)