• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witajcie to prawda na cpp jest sporo poronień ,ale te zbłąkane duszyczki szukają pomocy ja staram się wyłapywać nowe mamy i coś dobrego im napisać żeby nie czuły się osamotnione tam na cpp zaczęłam pisać już baaaardzo dawno i mam sentyment do tego wątku ,ale na odskoczni też jest fajnie :)i tutaj też :)
wiecie co mam stresa bo ja w ogóle od maja 2011 szukam pracy ,a dziś mam rozmowę mój teść robi jakieś prace remontowe w restauracji i wybadał ,że tam potrzebują do pracy i załatwił mi ,że dziś mam być na 10 i zaraz spadam , proszę trzymajcie za mnie kciuki
Marta- kciuki za wizytę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
dziękuję Wam za ciepłe powitanie:tak:

reklama
a co oznacza 'lambi'???? Butter ale rymujesz:-) kaszka dobra na rymy;-)

ja mam 164 i dobrze się czuję:zawstydzona/y: podrastam jak szpilory wkładam :laugh2: włosy mam 'prostackie' i żyję jakoś na tym świecie:eek:

Kobietka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Gatto no nie mam 30.. znaczy już nie pamiętam kiedy ją miałam:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Witajcie to prawda na cpp jest sporo poronień ,ale te zbłąkane duszyczki szukają pomocy ja staram się wyłapywać nowe mamy i coś dobrego im napisać żeby nie czuły się osamotnione tam na cpp zaczęłam pisać już baaaardzo dawno i mam sentyment do tego wątku ,ale na odskoczni też jest fajnie :)i tutaj też :)
wiecie co mam stresa bo ja w ogóle od maja 2011 szukam pracy ,a dziś mam rozmowę mój teść robi jakieś prace remontowe w restauracji i wybadał ,że tam potrzebują do pracy i załatwił mi ,że dziś mam być na 10 i zaraz spadam , proszę trzymajcie za mnie kciuki
Marta- kciuki za wizytę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
dziękuję Wam za ciepłe powitanie:tak:

Zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&

A jakie kompetencje trzeba mieć, żeby pisać na wątku o dziecku po 30?

U mnie się rozpadało, a miałam na działkę jechać i po teścik.
A tu duuu **

Kobietka && za rozmowę :) :tak:

Ani@k a nie wiem skąd mu się LAMBI wzięło, ale tak na mnie woła ( a raczej na moje loki ) hahaha :-p a buciki to ja muszę rozejść na weselicho, zamiast kiecki mam na razie buty - dobre i to :cool2:

Butterfly to pojdziesz w butach i bieliznie, zrobisz furrore!!
Lambi to byla taka owieczka z papieru toaletowego, to nie wiem czemu on cie tak nazywa:eek:ze potulna jestes czy kedzierzawa?

Zapominajka a ty gdzie moderujesz? znaczy jaki watek?

gatto chyba tak zrobię,że pójdę w bieliźnie i butach :-D haha, a lambi to mu się wzięło od moich loków, może faktycznie czasami jak pójdę spać w mokrych włosach wyglądam jak owca hahahaha :-)

reklama
już jestem dziękuję za kciuki , na razie na kobitka ma dwie dziewczyny na przyuczeniu i nie potrzebuje nikogo na teraz ,ale cv zostawiłam miła kobitka tyle ,że trzeba znać dobrze język angielski ,a ja kulawa jestem w tej dziedzinie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry