• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Good morning!
Marta- powodzenia na wizycie ;-). Ty już pewnie będziesz mieć USG zwykłe nie? nie dopochwowe.
Ja właśnie piję kawkę w domciu bo idę do lekarza na 10:20. Do okulisty. Od 2 tyg. widzę jakaś malutką czarną plamkę jak patrzę. Tylko w lewym oku. Niech mi coś z tym zrobi w końcu..

BUZIACZKI DLA WSZYSTKICH!!!!!:-)

Cześć ! :-D a mnie krwiopijcy nie tknęły :-D:tak: bo na szczęście mamy raida w kontakt i spokój :) Ale w nocy była burza, matko kochana :sorry::eek: nie lubię takowych zjawisk jeżeli są za mocne :sorry::ninja2: i chyba urzędowała 2 godziny ( wydawało mi się że tylko nad naszym osiedlem :-p ) Za wszystkie wizyty trzymam kciuki ! :-D

szkoła ... ja zaczynam semestr w październiku i już mi się nie chce :-D a jeszcze muszę praktyki odbyć.

mnie się podoba ta seksiasta (brenda)..ładnie w niej będziesz wyglądać:tak:

Ja po 3 miesiącach mam jakieś dziwaczne zdrowotne pomysły :-(

jakie na przykład??? mnie też coś chodzi po głowie.. może coś od Ciebie zgapię????

Ja sie ostatnio dowiedzialam o kamieniach do tego te cholerne zeby...troche mnie brzuch ciagnie, niby normalne a mnie to w jakims stopniu stresuje...gdzie te blogie czasy gdy czlowiek byl nieswiadomy...?

Myszka no te objawy to całkiem normalne objawy w pierwszym etapie ciąży.. ale tak już chyba będzie, że wszystkie (jak to mówi Gatto) będziemy srały po gaciach na początku i w trakcie ciąży..

nieświadome myszko my już nigdy nie będziemy... Ja czasem współczuję tym lekarzom co się z nami najmądrzejszymi mordować muszą:P

hehe no zobaczeć minę mojego gina jak mu wyliczałam jakie tabletki miałabym przyjmować jak już będę w ciąży - bezcenne:laugh2: :eek:

o 10 proszę o kciuki bo mam wizytę, dobrej nocy :*

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

dzien dobry :-)

przyznam sie, ukradlam wczoraj bigosu... i cala noc mnie brzuch bolal :-( i jeszcze teraz mnie boli :-(
no nic mam nauczke nie tykac tego, czego nie wolno
kawke trzeba wypic i leciec z mlodym do szkoly

w sumie pewnie Agnieszka baaardzo bigosu chciała ;-)

my tu cierpliwe jestesmy:tak:
:*****

poza tym witam wszystkie nowe dziewczyny!!!!!!!!!!!

czasami bywa tak, że człowiek musi odetchnąć od bb ale zawsze wraca i odnajduje ukojenie:tak: ja tak mam, od razu ostrzegam - będziecie musiały się przyzwyczaić do moich humorków:-p ale dziewczyny jak trzeba - sprowadzają na ziemię, za co jestem im wdzięczna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja przez chwilę też byłam na cpp ale bardzo krótko, przeraził mnie ogrom poronień, nie byłam gotowa 'wtapiać' się w tłum..musiałam uciec..
tu jest inaczej:tak:

ok, spadam do pracy
miłego dnia
Myszka kilka razy odbije Ci się po bigosie i przejdzie;-)

reklama
Aniu kochanie Ty moje, problem w tym ze mnie sie nieodbija...a malo tego i z gazami mam problemy wiec momentalnie sie nadymam jak balon no i to uczucie napompowania mnie wykancza... slysze jak tam wszystko bulga, gulgocze i sie przesuwa raz w gore raz w dol...raz w prawo, raz w lewo... ostatnio pomogla ciepla kapiel (dla mnie ciepla to jak dla dziecka na lokiec sprawdzana woda) inaczej bym sie ugotowala :-D
No coz przezyje, jeszcze sie pomecze pol dnia i powinno odpuscic... bigosu juz nie ma i do swiat juz nie bedzie na 100%, a o swietach tez jeszcze pomysle ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry