• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hej Lale

Ufff dopiero do domku dotarlam i nie moge doczekac sie kiedy ten dzien sie skonczy najchetniej spac bym poszla i zeby juz jutro bylo chociaz jak to sie mowi jutro moze byc gorzej:-(:zawstydzona/y::wściekła/y:No i po terstowanku @ punktualny jak w zegarku no nic walczymy dalej testy owu przyjda i sie meza pouzywa moze nastepnym razem sie uda Zapominajka &&&&&& ktoras musi berka przechowac dla mnie;-):-pKobietko witaj i Ty tutaj jak milo;-)Ja dzisiaj bigosik jadlam u mamy mmmmm mniam mniam Martoocha nie dziwie sie pewno kazdy tak ma z tym leniem najwazniejsze ze troche pojezdziliscie zaszaleliscie a reszta jakos sie ulozy

reklama
Zapominajko my staramy sie od stycznia, niby wszystko ok a i tak mam stracha...staram sie nie myslec ale wszystkie wiedza jak to jest...pewnie sie uspokoje po wizycie, a tu jeszcze tydzien...wiem szybko zleci, ale jak sie czeka to strasznie sie dluzy.

Myszko będzie dobrze, usłyszycie serduszko, zobaczycie dziedzica/dziedziczkę i wszystkie będziemy ci zazdrościły pięknej fotki:tak:

A od stycznie to całkiem sporo czasu.
Ja po 3 miesiącach mam jakieś dziwaczne zdrowotne pomysły :-(

Ja sie ostatnio dowiedzialam o kamieniach do tego te cholerne zeby...troche mnie brzuch ciagnie, niby normalne a mnie to w jakims stopniu stresuje...gdzie te blogie czasy gdy czlowiek byl nieswiadomy...?

Zapominajka moj test tez lezal pewnie ze 4 cykle....ale sie doczekal:tak:

Kobietka haj!

Cale CPP sie tu przenosi???

Myszka mamy wizyte w tym samym dniu:happy:Bedziemy razem po gaciach sraly....ale jazda:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry