• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Myszka -witaj miło Cię widzieć :)
Witam imienniczkę! :tak:
Dziewczyny tu są przekochane! bardzo szybko zleci Ci czas do 2013!:tak:

Motylku-jakiego rodzaju sukienki szukasz?

Zapominajko- bardzo mocno Ci kibicuję..a nóż..;-). a z testem nie ma co się spieszyć.. tego się nauczyłam przez te miesiące..

A ja po tych wszystkich wolnych dniach (szpital 7 dni, zwolnienie kolejne 7 dni, potem wyjazd do Berlina 5 dni i teraz Słowenia) mam tak wielkiego LENIA,że to się w głowie nie mieści. Zadłużeni też jesteśmy na karcie kredytowej..bo trochę poszaleliśmy w Słowenii.. i teraz taka posucha będzie..ech!

Ostatnia edycja:
Zapominako wiem i rozumie...male miasteczka maja swoj urok, ale tez sporo wad... czlowiek nie zdarzy baka puscic, a juz ogol wie o grubszej sprawie;-) w sumie co ma wisiec nie utonie a test nie zajac i nieucieknie;-)

Martoos karte sie splaci, a co uzyliscie to Wasze i nikt Wam tego nieodbierze :-)

Ostatnia edycja:
No niby tak, ale ja dopiero zaczęłam mierzyć niedawno, więc sama nie wiem...
Zresztą ja należę do wybitnych i nie umiem sobie temp zmierzyć... Tzn mogę mierzyć kilka razy pod rząd i zawsze będzie inna...

reklama
Matroocha karty są po to by ich używać. Najważniejsze, że wyjazdy udane:tak:

A teścik zobaczymy. Jutro kupię, jeśli przed wyjazdem na działeczkę zdążę i najwcześniej w czwartek. Chyba, że coś się samo wyjaśni. Teścik poleży wtedy i poczeka na okoliczności sprzyjające

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry