• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
haha kobietka teraz się dopiero dowiedziałam, że jesteśmy imienniczkami.

Pisz co Ci leży na sercu, dziewczyny tu są super :) nie zauważysz kiedy staniesz się członkiem tej wielkiej rodziny.

reklama
WITAM
wink2.gif
dopiero niedawno wróciłam i padam na twarz!!!!! sukienki żadnej nie mam
angry.gif
baffled5wh.gif
żadne mi się nie podobają bo są babcine! albo te co mi się widzą nie ma rozmiarówki albo nie dopnę się w cyckach!!!!!!!!!!!!!!!!!

kobietko witaj ;-)

Poziomeczka- dziękuję bardzo no to obie jesteśmy nowe :)
Marta- no widzisz ,a pisałam kiedyś Ci ,że jesteś moją imienniczką może przeoczyłaś :)
Zapominajka- witaj :)
no to ja napiszę trochę o sobie :
w sierpniu 2007 poroniłam to był 7 tc wg OM , sama sobie obliczyłam tygodnie bo nie zdążyłam na wizytę tzn byłam u lekarza ,ale było za wcześnie i kazał przyjść za dwa tygodnie niestety nie doczekałam tego trafiłam prosto na zabieg , bardzo to przeżyłam i potem odchorowałam od tamtej pory wisi nade mną fatum jak nie poronienie to wypadek mojego taty, jak nie wypadek to ja się pochorowałam i tak czekam teraz aż moja pani dr da mi zielone światełko ,a będzie to w maju 2013 bo do tego czasu muszę brać leki psychotropowe i nie mogę na nich zajść w ciążę, no to tak w skrócie jak macie jakieś pytania to piszcie śmiało odpowiem:)
Butterfly i Ty tutaj to ja chyba ostatnia zbłąkana się znalazłam prosto z odskoczni i cpp hihi

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Powiem tak:
chciałam kupić test, choć wiem, że mało prawdopodobne, żebym na nim II zobaczyła.Ale... w aptece akurat na zmianie była taka jedna plotkara, a ja w małym miasteczku jestem. No i jakoś tak mi się ten test nie kupił.
Obiecuję, że jeśli jutro temp. będzie równa lub wyższa test kupię.

Motyl a jaką ty byś tę kiecę chciała?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry