• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
dzien dobry :-)

przyznam sie, ukradlam wczoraj bigosu... i cala noc mnie brzuch bolal :-( i jeszcze teraz mnie boli :-(
no nic mam nauczke nie tykac tego, czego nie wolno
kawke trzeba wypic i leciec z mlodym do szkoly

Cześć dziewczynki, ja od rana na nogach bo nie mogę dospać. Chyba mnie nerwy podgryzają. Mój też mówi że ma jakąś dziwną tremę, ale jeszcze kimie w najlepsze.Ssie mnie w dołku, idę zrobić herbatkę i jakieś śniadanko- najlepiej energetyczne co by klucha się najadła i fikała ładne koziołki na usg :)

Witam

Marta &&&&&& za wizyte i popros Kluche zeby tym razem twarzyczka sie odwrocila;-)&&&& za reszte wizyt ginkowych i wszystkich innych:tak:Ja mialam kiespski nadranek obudzily mnie komary doszlo nawet do lapkobicia ale to skakanie zaburzylo mi tempke:wściekła/y:glupie zanzary:wściekła/y::wściekła/y:Milego dnia wszystkim:-)

Elka ja mam nadzieję, że tym razem klucha będzie lepiej współpracowała. Liczę na położenie miednicowe żeby dało się podejrzeć :) i buźkę też by mogła pokazać i uśmiechnąć się do cioć :)

Moj młody obudził się przed 4 i stwierdził ze się wyspał wiec przy okazji ja się też nie wyspałam.A tak jakoś parno na dworze, zabieram dzisiaj chłopaków na zakupy , trzeba przygotować się do przedszkola:sorry:

Myszko mnie brzuch też tak ciągnie i też chwilami strach się pojawia ale nic na to nie poradzimy no co by te kamyszki Ci dały spokój &&&&&
Marta za wizytę &&&&&

Kobietko witaj kochana

dzien doberek,

Elka na zanzary najlepiej raid czy inne dziadostwo...spisz spokojne, one zdychaj hihi
Ten twoj wykres to jak choragiewka na wietrze...poczekamy, zobaczymy, my tu cierpliwe jestesmy:tak:

Myszka ja tez bym chyba na twoim miejscu podkradla bigosu, nawet jakbym musiala potem znosic bol brzucha:eek:Milego rozpoczecia roku!

U nas rok szkolny zaczyna sie 10 wrzesnia. Dzieciaki w sumie maja 3 miesiace wakacji, bo juz od polowy czerwca:tak:ale za to chodza do szkoly w soboty.

Marta czekamy na zdjecie kluski/kluska i powodzenia na wizycie!!

Gatto chyba trzeba bedzie zakupic takie w kontakt, mamy moskitiere w oknie i tylko te sie otwiera a te cholery i tak jakos szparka sie przedostana:wściekła/y:chorogiewka mowisz...eh a cale zycie myslalam ze moj cykl jest idealny alez czlowiek jest niemadry:-p

Dobrze ze chociaz Wy jestescie cierpliwe :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Lenka kamyki mi dokuczaja na wlasne zyczenie;-) podjadlam to cierp cialo co chcialo ;-)

No wlasnie Kitus mnie by jezyk do dooopy uciekl, gdybym nie skubnela a skubnelam zdrowo...no i odczulam tez niczego sobie;-)

Mlody juz w szkole, nie jest zle jest ich trzech z poprzedniej klasy wiec zaraz mnie odeslal do domku:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry