• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Martoocha dopochwowo sie robi tylko na poczatku, potem juz przez brzuch. Ja mialam juz przez brzuch w 11tc.

Ani@k przyznam sie, ze ja tez mniej wchodze na CPP, bo potem jestem zalamana:-(ale nie moge sie calkiem odciac, bo to jakby moje korzenie. Faktycznie tu jest inaczej, bo mozna tez o glupotach pogadac, tam nie bardzo:-(

Martoocha jaką czarną kropkę?:szok:

Motyl co studiujesz?

Nie wiem co to- pewnie coś się na oku zrobiło czy coś. Jak potrę to kropka znika, potem jest rozmazana a potem znów się pojawia. Dlatego postanowiłam pójść do okulisty- niech powie co i jak. Zazwyczaj to są 'męty' które pojawiają się na oku. Dostaje się wtedy specjalne kropelki

Haha, dziewczyny gdybym umiała to robić to już dawno byłabym milionerką i teraz opalałabym dooopsko na Miami Beach i popijała drineczki :rofl2: a tak na serio to ja się lubuje w finansach i rachunkowości :-D jak miałam praktykę w UM właśnie w takim dziale to byłam wniebowzięta. Lubię papierkową robotę :)

Dziewczynki CPP podzielila watek na CPP i Odskocznie dlatego na CPP jest tak raczej ponuro i smutasno...wszystkie inne tematy poruszaja na Odskoczni.
Dobrze, ze my tak nie mamy wiec i watek chwilami smutasny, ale ogolnie zycie toczy sie dalej i w sumie wszystko tu mozna znalezc pomieszane i mysle ze tak jest lepiej :-)

Myszka kurczę.. kamyki chyba tak działają, co??? dobrze ze zaraz przejdzie..bidulka, wyobrażam sobie jak się czujesz.. ja tak mam z sałatką warzywną - żrę bez opamiętania a potem ledwo dyszę..:cool2:
Butterfly administracja powiadasz, hehe..podrośniesz, skończysz studia i do parlamentu startuj:tak: wszystkie tu jak jeden mąż wybierzemy Cię na pierwszego prezydenta KOBIETĘ;-) :tak: :-)
Gatto to tak jak moje korzenie są na 1 dziecku po 30.. rozmyślam czy dać sobie chwilowo spokój z pisaniem tam i wrócić jak już będę 'kompetentna':sorry:

:-D Dziękuję dziękuję za uznanie :tak::-D zrobiłam sobie śniadanie: kaszkę manną z truskawkami :eek: chyba mam braki z dzieciństwa :cool2: a ja już nie podrosnę :( 165 cm hahaha i przy okazji na głowie loki a w głowie ptoki i jak mnie G nazywa pieszczotliwie LAMBI :zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry