• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
No właśnie znalazłam nową ofertę pracy pakowanie rajstop ,ale zawsze coś mile widziane osoby z grupą to coś dla mnie może się uda wysłałam CV.

no i po lekarzu: okazało się że mam na oku 'męty'. Nie ma na to lekarstwa..tak po prostu czasami się robi.. po jakimś czasie powinny 'spaść' na dno oka:sorry:.. Więc przez jakiś czas muszę żyć z moją 'kropką'. Jeszcze umówiłam sie na badanie dna oka aby się przebadać na wskroś.

Elka najbezpieczniejszy nawet w ciazy jest paracetamol wez i sie nie mecz, mnie jak zab rypal to wzielam tabletke, a z atakiem wora tez bralam... lekarz powiedzial ze nie powinno zaszkodzic, a to co pisza i mowia dotyczy naduzywania lekow.

Ktoś mnie kiedyś przestrzegał żeby nie łączyć nospy ze środkami przeciwbólowymi , ale dlaczego to nie pamiętam, u nas przeszła burza musiałam się wyłączyć i się przespałam trochę ,a teraz ruszam do sklepu po cukier i ocet będę wkładała w słoiki gruszki w zalewie.

reklama
czyli jednak szybka akcja musi być?
Teraz robią takie operacje podczas ciazy, że zupełnie się nie martw.. Tym bardziej że weszłaś już w 'najbezpieczniejszy' okres na tego typu przeprawy.
Mi kiedyś ginek powiedział,ze jak miałabym mieć wycinany woreczek podczas ciaży to najlepszy jest 2 trymestr

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry