• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
martooocha, zapominajka, nana dziękuję za możliwość dołączenia i miłe powitanie ;)

lenka wow, co to za ciacho?? a ja piję kawkę właśnie, z chęcią bym się poczęstowała :D

co do gina, to nie jest mój lekarz, poszłam na nfz tylko dlatego, że mieć skierowanie na toxo. A moja lekarka prywatna to dusza-człowiek.. muszę iść do niej jakoś we wrześniu..

możecie mi powiedzieć, jak długo czekałyście na @ po łyżeczkowaniu? ten lekarz mnie załamał, myślałam, ze we wrześniu już dostanę, a ten mi skrzydła podciął.. dodam, ze przed # cykle miałam nieregularne, tak po 35-40 dni

Ja nie miałam łyżeczkowania a czekałam niecałe 9 tygodni na @. Nie chciałam nic przyspieszać..czasami ogranizm sam pokazuje ile czasu potrzebuje na 'dojscie do siebie'.

reklama
no i super:) a ja dziś bawię się blogami.... się za projekty nie mogę zabrać no!!!

PS ja miesiączkę dostałam po 30 dniach.... a cykle mi się skróciły... były 28-29 dniowe, teraz 25-26...

nana no mam nadzieję, że gościu przesadził, bo chyba oszaleję do tego czasu...

zapominajka, wow, gratuluję!! to bardzo pozytywnie nastraja, gdy się widzi, że kolejnej z Was się udaje :)

lenka czyli cykle miałyśmy podobnej długości, mam nadzieję, że też dostanę w okolicy 40 d po zabiegu. Co do starań, ginka mi powiedziała, ze mogę się starać po drugiej @-rozumiem, że u Ciebie było tak samo?

martocha niby masz rację.. ale gorzej z cierpliwością ehhh...

ani@k, martoocha u nas też są te punkty z rowerami i widzę, ze dużo osób z tego korzysta. ani@k to jest cały czas czynne, bo musisz się tylko zalogować, założyć konto w necie i na tej zasadzie wypożycza się ten rower.

Zapominajka a w którym dniu cyklu robiłaś test???
Nanu wiem, wiem.. byłam oglądałam:tak: twórcza strasznie dusza jesteś..:tak: jak ja też tak bym chciała:zawstydzona/y:

Ewcik a Ty też z Warszawy???? u mnie na prowincji takich udogodnień nie ma.. chyba że się mało interesowałam..:baffled:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry