Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

witam się nieśmiało..
od jakiegoś czasu podczytuję Wasz wątek i co prawda u mnie na staranka jeszcze za wcześnie, bo jestem dopiero miesiąc po #, ale postanowiłam wpaść i się przywitać
może dzięki Wam nabiorę optymizmu, że się uda i już, bo widzę, że wiele z Was jest ponownie w ciąży-gratuluję!
byłam ostatnio u gina na nfz, zeby mi dał skierowanie na toxo-zrobił mi pry okazji usg i mówi: jak dostaniesz /walił mi na TY/ @ za 2 miesiące lub 3 to będzie dobrze. endometrium cienizna, tylko 4mm.. potem obejrzał jajniki i mówi: o ja pierdziele, ale tragedia, jedno wielkie sito...
i po tej wizycie moje dobre myślenie runeło jak zamek z kart.. miałam nadzieję, że @ może we wrześniu przylezie, bo czas tak potwornie się dłuży, a ja już chciałabym się starać.. chyba pójdę we wrześniu do mojej ginki prwyatnie, żeby mi coś dała na wywołanie
pozdrawiam Was gorąco![]()