• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
martwi mnie ten moj sluz,nigdy tak nie mialam.... :/

jak nie boli, nie piecze, nie swędzi, nie śmierdzi tylko się ukazuje - jest ok

metoda bodajże Billings'a polega na samoobserwacji śluzu, w wielkim skrócie: zapisuje się wszelkiego rodzaju występujący śluz i na jego podstawie typuje się dni płodne
:happy2:
taki śluz jak jajko białka kurzego i zbliżony jest płodny, biały natomiast, grudkowaty jest nie płodny (chyba dobrze zapamiętałam)

nie miałaś tak wcześniej??? krwawienie/plamienie przedowulacyjne też się pokazuje raz na jakiś czas lub tylko raz u jednej kobiety:tak:
Nanu spokojnie, obserwuj dalej i używaj eMa
:-)

a jaki kolor bo nie doczytałam.. jeżeli z drobinkami krwi/podbarwiony krwią to też ok
a konsystencja 'lejaca'/rzadka to chyba idealna do przepuszczenia plemniczków, co???

napisałam wcześniej ze jak nie ma bólu.. ale zapomniaam że istnieje coś takiego jak ból owulacyjny, inny niż na @ - taki charakterystyczny dla owu.. jak na mój gust jesteś w okolicach owu:tak:

no chyba ze alkohole tak zadziałały ;-)

Nanu spokojnie to jest typowe plamienie okołoowulacyjne, ja nawet plamiłam przez 8 dni:eek:,a Ty nawet nie plamisz tylko masz śluz podbarwiony krwią , dobrze rozumiem, zacznijcie się bawić z M, może będzie fasolka.

Zapominajko serduszka na pewno nie będzie ale pęchęrzyk powinien być,Myszka ma racje z tymi organami i dużo zależy od sprzętu usg .

reklama
Ja czuję się obecnie jakbym miała płodne, ale tydzień temu poroniłam, więc to chyba niemożliwe. Chyba zaczynam świrować :/ W środę idę na kontrolę, więc może się wyjaśni.

marta-l
- Czekam w takim razie na wieści :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry