• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Motylku pokaż tę kieckę!!!
Gratuluję. Myślę, że to jakiś znak :-D

Kaso wizytę mam 12 września ok 16

Marta z kredytami teraz ciężko, niestety realną zdolność kredytową dostaje mało kto...

Serwery w firmie padły i mam problem, żeby pracować:dry:

reklama
Marta ja przewertowałam skład prenatal'u i tam jodu nie ma.. kwas foliowy jest i żelazo i jeszcze wiele innych ale jodu brak (prenatal clasic)

Ani@k pytałam bo w internecie znalazłam info że teraz jest wzbogacony jodem. Dzięki ale i tak kupiłam Elevit pronatal.

Cześć kochana,
słyszałam że teraz ogólnie ciężko dostać kredyt na dobrych warunkach.
Ja osobiście polecam Deutsche Bank- ja mam tam kredyt walutowy (EUR).
Jak badałam rynek rok temu, to oni mieli najlepsze oferty + zaufany bank oparty na najbardziej stabilnej gospodarce świata:cool2:

Marta z kredytami teraz ciężko, niestety realną zdolność kredytową dostaje mało kto...
:dry:

Wiecie dziewczyny to zależy kto czego oczekuje, na jakie mieszkanie liczy i w jakim mieście. U nas w Bydgoszczy kupiliśmy 3 pokoje w bloku, trochę ponad 56m2 za 194.000zł.Na więcej nie liczyliśmy. Brałam kredyt w kwietniu i nie było żadnego problemu ze zdolnością. Otrzymaliśmy pozytywne decyzje z kilku banków i wybieraliśmy najlepszą ofertę. Problem z doradcą brata jest taki, że ona z marszu poleca najdroższe kredyty i nie mówi o innych bankach. Oni np nie mają za bardzo kasy na uruchomienie kredytu i koszty początkowe. Powiedziała im że nie da się ich w ratę wciągnąć a jeden z banków ma taką opcję. Taksę notarialną podała im 3,5 razy taką jaką my zapłaciliśmy i wmawia im, że taniej się nie da. A nam doradca z tego samego biura załatwiała. Po prostu babsko pod siebie wszystko robi. Ja mojej doradcy ufam i jestem zadowolona ze współpracy z nią dlatego postanowiłam pomóc bratu i mu ją przedstawić :)

My z mężem też rozglądamy się za kredytem, bo chcemy kupić dom. Walutowy udziel tylko, wspomniany wcześniej,Deutsche Bank. Jedyne "ale" to 12 000 zł dochodu! Przynajmniej w Warszawie :/

Na mieszkanie podobno dobre warunki są w PKO BP. Niestety wszędzie raty o wiele wyższe niż w tamtym roku. Dowiedzieliśmy się w banku, że nawet kredyt w tamtym roku w grudniu miałby lepsze warunki niż teraz.

Teraz są o wiele gorsze warunki aby otrzymać kredyt.. dzięki Bogu my braliśmy dokładnie rok temu, wtedy były mniejsze progi.
Kredyt na 450 tyś PLN. walutowy w EUR- Płacę ratę ok. 1900-2000 miesięcznie (z ubezpieczeniem mieszkania całego).

Zapominajka pokażę Wam zdjęcia ze ślubu :tak: bo zdjęcie samej kiecki to już nie będzie to :-D zwykła prosta młodzieżowa, taką jak chciałam :* i trafiłam na przeceną z 239,99 na 79,99 to brałam bez zastanowienia :tak:

Ładna przecena:-D A kiedy to weselicho? Bo nie lubię długo czekać.

Laski powiedzcie mi szczerze, czy jeśli pójdę do gina jutro 5 tydzień + ok 2 dni to już coś w ogóle zobaczy?

Zapominajka weselicho jest w tą sobotę! to wstawię coś w niedzielę wieczorem jak wrócimy z poprawin :-D sukienka ładna, prosta ma bardzo fajny materiał więc pewnie dlatego taka droga była, ale przymierzałam podobną w ZARA i była po 169 zł a różnią się tylko kilkoma szczegółami :) mi wykazało na USG w okolicach 3 tygodnia więc pewnie będzie coś widać ! :)

reklama
Witajcie dziewczynki
nie doczytałam niestety wróciłam wczoraj od teściów byliśmy na dożynkach fajnie było mamy mięcho z dzika dziś będziemy je dopiekać bo dostaliśmy wczoraj na wpół surowe nie przepiekł się do końca ,ale warto było pojechać był góralski zespół przyśpiewki zabawne i konkursy myśleliśmy czy nie zostać na zabawie ,ale M miał jeszcze w domu coś do zrobienia na drugi dzień do pracy i odjeachaliśmy wcześniej.
Pozdrawiam
Zapominajka - na pewno będzie pęcherzyk ,a może nawet serduszko będzie widać zależy od bety właśnie tak jak dziewczyny piszą u mnie w 4-5 nie było nic widać jeszcze ,ale moja ciąża była słabiutka na pewno i dlatego.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry