Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
co tam u Was? my mieliśmy weekend zapchany, przyjechała moja siostrzenica byliśmy na polteramie u koleżanki
ale się działo ... ale wracaliśmy dość szybko bo chłopaki mieli takie tępo picia że każdy odpadał i mój G też już z lekka miał dość i sam chciał jechać do domu hahaha, a w samochodzie szybciutko mi usnął 
Ale jest eureka! bo wczoraj zabraliśmy się z siostrą do Poznania i kupiłam kieckę !!! <hura>
:-) szukałam wszędzie aż natknęłam się na sklep "butterfly" i tam znalazłam moją kieckę! ;-)Dzień dobry dziewczyny!co tam u Was? my mieliśmy weekend zapchany, przyjechała moja siostrzenica byliśmy na polteramie u koleżanki
ale się działo ... ale wracaliśmy dość szybko bo chłopaki mieli takie tępo picia że każdy odpadał i mój G też już z lekka miał dość i sam chciał jechać do domu hahaha, a w samochodzie szybciutko mi usnął
Ale jest eureka! bo wczoraj zabraliśmy się z siostrą do Poznania i kupiłam kieckę !!! <hura>
:-) szukałam wszędzie aż natknęłam się na sklep "butterfly" i tam znalazłam moją kieckę! ;-)

przyciągnęło motylka do motylka

cześć dziewczynki, witam się po rodzinnym weekendzie. Tyle się działo że nie miałam czasu wejść a wczoraj jak goście pojechali to padłam jak kawka.
Wypiłam już herbatkę i zaraz idę się myć bo później jadę z bratem do doradcy finansowego. Młodzi biorą kredyt hipoteczny i doradca na jakiego trafili chce im sprzedać jakiś gówniany kredyt, chyba akurat z tej firmy ma duże profity. Umówiłam go z moją doradcą i prosił żebym z nim poszła bo ja niedawno brałam kredyt i jestem na bieżąco.
miłego dnia laseczki :*