• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
hej po kawce ja już jestem i w pracy
pamiętacie mnie jeszcze???

brak weny na pisanie i zaglądanie na forum chyba przez tę pogodę :( u mnie na pomorzu ciągle przepaduje
stwierdziłam że jestem nie wygrzana w tym lecie tego roku:( chyba wpadnę na solarium ale czy to coś da pewnie nic .... ach zrzędzę dzisiaj
Gatto ...???

Zapominajka gratuluję i życzę spokojnej i bardzoooooo nudnej ciąży:):)

Dzień dobry dziewczyny! :tak: co tam u Was? my mieliśmy weekend zapchany, przyjechała moja siostrzenica byliśmy na polteramie u koleżanki :-D ale się działo ... ale wracaliśmy dość szybko bo chłopaki mieli takie tępo picia że każdy odpadał i mój G też już z lekka miał dość i sam chciał jechać do domu hahaha, a w samochodzie szybciutko mi usnął :szok::-D Ale jest eureka! bo wczoraj zabraliśmy się z siostrą do Poznania i kupiłam kieckę !!! <hura> :-D:-) szukałam wszędzie aż natknęłam się na sklep "butterfly" i tam znalazłam moją kieckę! ;-)

Dzień dobry dziewczyny! :tak: co tam u Was? my mieliśmy weekend zapchany, przyjechała moja siostrzenica byliśmy na polteramie u koleżanki :-D ale się działo ... ale wracaliśmy dość szybko bo chłopaki mieli takie tępo picia że każdy odpadał i mój G też już z lekka miał dość i sam chciał jechać do domu hahaha, a w samochodzie szybciutko mi usnął :szok::-D Ale jest eureka! bo wczoraj zabraliśmy się z siostrą do Poznania i kupiłam kieckę !!! <hura> :-D:-) szukałam wszędzie aż natknęłam się na sklep "butterfly" i tam znalazłam moją kieckę! ;-)
:-D:-D:-D:-D:-Dprzyciągnęło motylka do motylka:):)

cześć dziewczynki, witam się po rodzinnym weekendzie. Tyle się działo że nie miałam czasu wejść a wczoraj jak goście pojechali to padłam jak kawka.
Wypiłam już herbatkę i zaraz idę się myć bo później jadę z bratem do doradcy finansowego. Młodzi biorą kredyt hipoteczny i doradca na jakiego trafili chce im sprzedać jakiś gówniany kredyt, chyba akurat z tej firmy ma duże profity. Umówiłam go z moją doradcą i prosił żebym z nim poszła bo ja niedawno brałam kredyt i jestem na bieżąco.

miłego dnia laseczki :*

hejka

Motylku fajnie ze znalazłaś to czego szukałas:tak:
Gatto jak tam?
Myszko ja też z podobnego progu wagi zaczynam mam 168 cm wiec bede próbowała nie nabrac zbyt wielu kg:tak:
Zapominajko kiedy wizyta u gina?
Martocha a @ nadal nie ma?
Kochajaca Mamo ja w dniu kiedy zaczął sie poród miałam lekko rózowy śluzik i to podobno jest czop hmmm tak połozna twierdzila. Już tak niewiele czasu zostalo Ci do porodu ale fajnie:-)
Danutaski mojej siostrze zaden internetowy sposob na wcześniejszy poród nie pomógł dopiero oksytocyna w szpitalu ale była w 41 tyg.Ja urodxziłam troszke przed terminem ok 2 tyg ale nie robiłam nic szczególnego w tamtym okresie dużo spacerowałam pare km dziennie.Danutaski ja mam pytanie do Ciebie o ile pamietasz, do którego tyg zdarzały Ci sie plamienia?
POdobno seks przyspiesza poród;-)przyjemne z pozytecznym hehehe

Ja wczoraj nie plamiłam chyba pierwszy raz od poczatku ciąży ale brzuszek mnie znowu pobolewa hmm może macica sie rozciąga.Wizyta u gina jutro ale po L4 tylko ide a za tydz kontrola krwiaka i reszty. No i nie dopinam sie w spodnie hehe zaczyna mi porzadnie brzuszke rosnac.:happy2:
milego dzionka.

reklama
cześć dziewczynki, witam się po rodzinnym weekendzie. Tyle się działo że nie miałam czasu wejść a wczoraj jak goście pojechali to padłam jak kawka.
Wypiłam już herbatkę i zaraz idę się myć bo później jadę z bratem do doradcy finansowego. Młodzi biorą kredyt hipoteczny i doradca na jakiego trafili chce im sprzedać jakiś gówniany kredyt, chyba akurat z tej firmy ma duże profity. Umówiłam go z moją doradcą i prosił żebym z nim poszła bo ja niedawno brałam kredyt i jestem na bieżąco.

miłego dnia laseczki :*

Cześć kochana,
słyszałam że teraz ogólnie ciężko dostać kredyt na dobrych warunkach.
Ja osobiście polecam Deutsche Bank- ja mam tam kredyt walutowy (EUR).
Jak badałam rynek rok temu, to oni mieli najlepsze oferty + zaufany bank oparty na najbardziej stabilnej gospodarce świata:cool2:

Kaso- niestety nie ma.. muli na @ od dwóch dni ale na razie nic.. temperatura dzisiaj nisko, wiec mam nadzieję że zaraz się pojawi..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry