reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania po straconej ciąży

Danutaski - Jeszcze chwilka i kurszyna będzie na świecie :) Nie martw się zbyt mocno, bo to nie pomaga. Moja przyjaciółka rodziła bardzo krótko - o 20 pojechała do szpitala, 22 weszła na salę, a za 45 min była już Lila :) Podobno czekała na parte jak na zbawienie, bo to już koniec, a wszyscy mówią, że to najgorszy czas. Wszystko będzie dobrze, zobaczysz. Trzymam mocno kciuki!!!!

Zapominajka - Wojenna ścieżka nie jest taka zła, przynajmniej wiesz, że są emocje i miłość jest :)

Marta - No widzisz, dla Niego to bardzo ważny fakt. Mężczyźni trochę inaczej czują i wydaje mi się, że mają lekki lęk przed opieką nad noworodkiem. Mój mąż tygodniową córkę mojej przyjaciółki, to tylko oglądał, bał się nawet dotknąć :) Ale za to zadeklarował się,że naszemu będzie pieluszki zmieniał :) Ja głównie na komfort mojego Tomka wybiorę się do szkoły rodzenia.

reklama
Witam porannie
Myszka ja popoludniu to bym tez mogla zjesc konia z kopytami ale rano to okropnie ciezko cos wchodzi,przedchwila zjadlam bulke i znowu okropnie sie czuje,chociaz jak tyle jem myslalam ze napewno juz 1kg na plusie a wczoraj mnie warzyli i tyle co dwa tyg tyle mialam wczoraj,nawet 100g nie przytylam.Tez jade zaraz zobaczyc do Penny za ta kolderka,gdyby u nas niebylo to dam znac ok?
Kaso ja tez za 3 tygodnie na genatyczne.Boje sie jak cholera,chociaz za dwa tyg moj gin zbada juz przeziernosc karkowa.Bo w pierwdzej ciazy wlasnie w 11tyg wyszla powiekszona przeziernosc karkowa wiec bylam skierowana na gentyczne no i wlasnie tam tylko potwierdzilo sie wszystko,Zespol downa i duza wada serca.U nas gentyczne sa bardzo drogie,tylko badanie przeziernosci kosztuje 135 euro,a reszta zeczyna sie od 250euro.Ja mam placone z ubezpieczalni bo mialam podejrzenie wtedy a teraz tez na wzgledu na pierwsza ciaze.Ale trzeba byc dobrej mysli i zobaczysz u ciebie tez bedzie dobrze.

Kochane, napiszcie mi proszę jakich testów używacie i jak ja mam to wszystko sprawdzić. Ostatnim razem zaszliśmy w 3 cyklu, jak odpuściliśmy :) A teraz chcę sprawdzić,czy już wszystko jest w normie i czy owulację w ogóle mam. Czekam na pierwszy okres i podjęliśmy decyzję z mężem, że zaczniemy się powolutku starać.

b_7.jpg
b_w.jpg
pregnant.jpg
b_1.jpg
b_8.jpg
b_perc.jpg
complete.jpg
p_2.jpg
p_3.jpg
p_1.jpg
days_to_go.jpg

aktualny stan ;-)