reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania po straconej ciąży

dziękuję marta-I
w sumie chodzi chyba o to żeby było popularne - wszelkie komentarze i wszelakie inne aktywności mile widziane:) Czy komisja uzna je za ciekawe nie wiem:) ale kto nie próbuje ten nie wygrywa:p

a tu warunki konkursu...
278989_376768629059370_1900965741_o.jpg

reklama
Mi jeszcze ginekolog kazała brać Buscopan na przemian z nospą. Też jst rozkurczowy ale nie zagłębiałam się w skład. Podobno jak się bierze dwa rodzaje leków na zmiane to one silniej działają bo organizm się nie przyzwyczaja do jednego leku...

Fifka no wlasnie cala afera byla o buscopan, a Marta jako farmaceuta odradza go. Marta caly sklad lekow w DE jest po lacinie, tak samo opisy chorob i dolegliwosci. Podstawe laciny oni tu maja juz w 10 klasie, a potem rozwijana na medycynie lub farmakologii.

Elka dobranoc! :*

Myszka
ja się na tym nie znam.. wiem tylko tyle że ginakolog mi to kazała brać i jak widać ani mi ani małemu nic nie jest... a czułam różnice jak zaczęłam go przyjmować z nospą a nie samą nospę... Na skurcze jest jeszcze Fanoterol na recepte ale to jest takie cholerstwo ze nawet sama nazwa wywołuję u mnie dreszcze...

Heja

Nanu fotelik pasuje jak ulal do Waszego wnetrza:tak:powodzonka a noz widelec sie uda;-)ja juz na nozkach ale o dziwo bez kawki mam jazde na prawko alez mi sie nie chce:zawstydzona/y:milego dzionka odezwe sie jak wroce :*

dzien dobry :-)

Nanu fotelik fajny i do Waszego wnetrza bedzie pasowal, trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

ja tez juz na nogach spalam dobrze jak dziecko ;-) teraz zrobie sobie herbatke lesna i moze jakies sniadanko ze sloiczka dla niemowlakow ;-) mam cicha nadzieje, ze to mi nie zaszkodzi ;-) skoro dzieci od 4 mz moga jadac...

reklama
Nanu fotel super, zaraz klikam
Fifka rzeczywiście nieciekawe te godz ale tak jak piszesz to początku, niedługo powinno coś się zmienić

Myszka oj biedna jesteś z tym jedzeniem, mam nadzieję ze w pon lekarz doradzi Ci coś sensownego

Minimalne mdłości przed śniadaniem ustąpiły p o śniadaniu:tak: tylko pogoda taka denna :sorry2:

Do góry