Zapominajko czy planujesz jeszcze badać betkę czy czekasz do wizyty?
Dziewczynki widzę że tutaj ładnie się ujawniają chętne na ciąże mnogie - podziwiam !!:-) No i życzę spełnienia marzeń !!
Lenka21 &&&& za wizytę
Nanulika &&&& oby śluz był z powodu implantacji &&&&&
Agusia8 witam Ciebie na naszym wątku, tutaj śmiało możesz się dołączyć

Tutaj nie musisz się martwić że napiszesz o rzeczach przykrych - każda z nas je przechodzi/przechodziła, a ja zawsze uważałam że lepiej wyrzucić z siebie to to leży na serduchu niż trzymać w sobie. Także o smutnych rzeczach też można pisać jeżeli taka chwila dopada, jesteśmy tutaj od tego aby sobie nawzajem pomagać - w dobrym i złym ;-)
Życzę owocnych staranek !!
A ja po wizycie :-)

Nina się okręciła głową w dół !!!
Co prawda nie jest jeszcze w kanale rodnym, także gdy lekarz badał szyjkę to czuł "miękko" bo to był bark. Najprawdopodobniej okręciła się wczoraj wieczorem, zgadzałoby się z tym że dzisiaj się wyspałam no i dzisiaj mnie tak żebra nie bolą, bo nie napiera na nie głową. Mam nadzieję że tak zostanie !! :-):-):-)
Rozwarcia jeszcze nie mam (na 0,5cm więc to żadne), no ale zawsze może się zacząć robić

i mam nadzieję że Nina wejdzie główką w kanał rodny i nie będzie mi już się psocić głową pod żebrami.
Ale jestem szczęśliwa

!!!!
Następna wizyta za 10 dni, chcę potwierdzić ułożenie główkowe, to będzie piątek, a w sobotę idziemy dylać na wesele, więc nie pogniewałabym się z wesela pojechać na porodówkę

Waga małej obecnie przedział 2800-3200, więc w sam raz, w terminie porodu (przewidywane na tą chwilę) ok. 3500, a zdjęcie z USG mam takie śliczne że normalnie patrzeć to bym cały czas mogła !! Może jutro się pochwalę fotką ;-)
Przesyłam fluidki dla staraczek ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
I życzę Wszystkim kobietkom takich zadowalających wizyt u ginekologa jak ja miałam dzisiaj !!