reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Lenko - super wieści bardzo się cieszę :tak:
Myszko - wampir już mnie ukłuł jutro pomiędzy 11 ,a 13 wyniki zobaczymy jak się moje hormonki mają
a w mojej tempce wieeeelki spadek czyli pewnie mojemu M się nie udało coś mi mówi ,że był niedawno właśnie skok.

reklama
Kobietka,nie ma co wyrokowac bo na to za wczesnie.... mierz spokojnie tempke,zobaczymy co pokaze.... ostatnie dni cyklu najwazniejsze....

U mnie dzis pieknie na wykresie ale moze sie okazac ze juz jutro zacznie spadac a we wtorek bede z podpaska w majtkach smigac:)

Nanulika- masz rację , ja się jeszcze na tym nie znam za dobrze poczekamy zobaczymy :tak:
ja też latałam z czystą podpaską w ciąży bo byłam pewna ,że cykl bezowulacyjny się trafił i myślałam sobie no przecież M ostatecznie gumkę założył więc ciąża niemożliwa ,a jednak była :tak:

Cześć kobietki!
Ależ tu radość panuje na tym forum, jakie wy wszystkie szczęśliwe się stajecie :tak::biggrin2:
Mam wrażenie że forum nie powinno nazywać się dla starających tylko zachodzących w ciążę :tak:

Gratuluje WAM wszystkim!

A poza tym UWAGA!!!!
Chyba się powoli rozlatuję :-D Dziś rano przed wstaniem z łóżka(6.15:szok:) odszedł mi czop, brunatno-krwisty. To na pewno był czop. Piszę na pewno bo przed pierwszym porodem nie kojarzę bym miała coś takiego...
Także, od tej chwili poród może nastąpić w każdej chwili. I oby na dniach, lub godzinach...Jak bym chciała!!

Poza tym tak się złożyło, że mój starszak dziś obchodzi urodziny :tak: więc gdybym jeszcze dziś urodziła drugie dziecko to nie obraziłabym się :-D

Danutaski, cieszę się razem z Tobą, będzie dobrze- nie martw się więcej!

PS. Idę dziś na kolejny zapis KTG, możliwe że dostanę skierowanie do szpitala, cholera wie :)

Ostatnia edycja:
no ja nawet sobie kupilam nowa paczke i jakos tak pacnelam w kuchni na regal i tak sobie tam lezy do tej pory :-D

w zwiazku z eksperymentalnym testowaniem co mi wolno jesc a co wywoluje bole otworzylam puszke owocow i wcinam po troszku ;-) po wczorajszym lakomym pochlonieciu mielonego boli brak, ale dzis znow ostroznie z obiadkiem i chyba sobie kalafiorka ugotuje ;-)

Mamuska a ja tam bede obstawiac, ze w ciagu max dwoch dni :-D coby dzieciaczki mialy indywidualnie urodzinki a co :-D

Ostatnia edycja:
Myszko współczuję Ci z tym jedzeniem. Chyba bym na łeb dostała gdybym tak się musiała pilnować :-(
A sny, często są urzeczywistnieniem tego czego się boimy, więc mogą mieć związek albo z woreczkiem, albo też ze straconą ciążą, a może wszystko naraz. Dzielna kobieta jesteś!
Kobietka22 jeżeli tempka będzie w wyższych granicach to znaczy ze jest po owulacji. Musisz tylko ją prawidłowo mierzyć, czyli zawsze tym samym termometrem, w tym samym miejscu, o tej samej godzinie, przed wstaniem z łóżka (nie wolno iść nawet siusiu!) powodzenia &&&&
No i oby wyniki były dobre!
_Ewcik_ no widzisz jakie dobre wiadomości !! Mówiłam żeby tamtego lekarza traktować z przymrużeniem oka. A jak ginka mówi żeby poczekać 2 tyg, to bym poczekała - jak jest pęcherzyk to na dniach może być owulka !!
Na CLO namówiłam moją koleżankę i zaszła w ciążę w pierwszym cyklu brania CLO ;-)
Karo01 a na czym smażysz naleśniki? Bo wiesz że dymówa może zależeć od tego na czym się smaży?
Zapominajko nie oszalejesz ;-)
Dzisiaj środa, powoli można myśleć o weekendzie, zleci tak że szok a potem zaraz nowy tydzień i wizyta i będzie wszystko dobrze :tak:
Dorcia112 ciekawy ten Twój wykres, trzymam kciuki abyś złapała berka &&&&&&&
Nanulika Twoja tempka też wygląda obiecująco !!! &&&&&&&&&&&&&
Lenka21 gratuluję raz jeszcze - uwierz - teraz masz fotkę na dowód :-D
Super suwaczek :tak:
Kochająca_mamo30 Ściskam Was i trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie i jak najmniej bolesne, jak czop odleciał to już niedługo :-)

A ja dziewczynki dzisiaj w nocy prawie nie spałam - z ekscytacji, co chwilę też się budziłam z jakimś dziwnym niepokojem że Nina się okręciła głową do góry, ale raczej nie :-)
No i tym sposobem o 2 w nocy włączyłam sobie film do oglądania, bo już nie miałam co ze sobą zrobić.
Oto najnowsza fotka Niny Nina11a.jpg
A tak prezentuje sie mój brzusio - różnica na przestrzeni tygodnia d37t3d.jpg
W pierwszej chwili może brzusio wydawać się taki sam, lecz przyjrzyjcie się jaki ma kształt i na jakiej wysokości wypada góra brzucha, jak i również jego "dół".
Idę zaraz na długi spacer, niech Nina się wpasowuje głową w kanał rodny :tak:

reklama
Do góry