• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Cześć kobitki :)
JEZUS MARIA- o jakich fatalnych porach Wy wstajecie! :-p. Ja właśnie się obudziłam i zaraz lecę po kawkę.. Nie nadrobiłam tyle ile powinnam, ale PRZEDE WSZYSTKIM:
  • GRATULUJĘ Kochającej mamie:-). Dzidzia- cud- miód:tak:
  • Nanu, gratuluję II oraz zaręczyn :) Tyle szczęścia na raz- SUPER!
  • Danutaski- trzymam kciuki aby w końcu się ruszyło u Ciebie. Życzę szybkiego i mało bolesnego porodu (wiem że takie się zdazają..:tak:)
  • marto- ja należę do DUŻYCH zazdrośnic (w sensie nie wypytuję się M. co robił w każdej minucie beze mnie) ale jak mi opowiada,że jakaś laska powiedziała to i to..to czasem mam ochotę wsiąść w samochód z kijem baseballowym i zatłuc babę:zawstydzona/y::-D. Co do ochrony naszego małżeństwa to jestem jak lwica:-p. Ostatnio M. powiedział,że miał rwanie w sklepie 'Piotr i Paweł'. Kasjerka mu powiedziała "że ta obrączka to chyba sztuczna'', a potem "no niech Pan w końcu WŁOŻY tą kartę, chłopy mają czasem opory z wkładaniem". NO RZESZ KURW..Następnego dnia obczaiłam która to (i jak tylko sytuacja się powtórzy to powiem szefowi sklepi,że jego kasjerki zamiast pracować to flirtują z Klientami). Ja w 100% ufam mężowi- naprawdę, ale wiem że ostatnimi czasy coś dziwnego porobiło się z babami.. wszelkie kodeksy upadły i jest DOSŁOWNIE walka o każdego faceta.. A co do zrobienia wrażenia na babeczkach z pracy, to mój M. mówi że najpiękniej zdobi kobietę uśmiech :) Jak ktoś jest szczęśliwy to wybija się z grupy ludzi i wszyscy go zauważają :-). Więc po prostu zrelaksuj się i tyle

Ostatnia edycja:
kochająca mama ależ masz cudowną Kruszynkę, do wycałowania!!!

matroocha kochana, powiedz mi, po jakim czasie od # dostałaś @? bo ja miałam zabieg 30 lipca i nadal @ brak, wariuję już od tego...

dziewczynki piękne są te Wasze suwaczki ciążowe:-)

Hej dziewczynki...
Moja tempka od 3 dni spada powolutku...
Myslicie ze to nic groznego?

Nie plamie,dobrze sie czuje,czasem brzuch zakluje ale w kazdej ciazy tak mialam.... hmm...

Nanu nic sobie nie wkrecaj, wszystko jest ok. Pamietaj, ze cos Cie bralo wczesniej wiec mozliwe, ze i tempka byla lekko podwyzszona. Mysl pozytywnie jeszcze troszke i idziemy na wizytki ;-) bedzie dobrze.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry