myszka2829
Fanka BB :)
Mamuska no jaki kochany Kaczorek :-) cudenko :*
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
. Ja właśnie się obudziłam i zaraz lecę po kawkę.. Nie nadrobiłam tyle ile powinnam, ale PRZEDE WSZYSTKIM:
)
. Co do ochrony naszego małżeństwa to jestem jak lwica
. Ostatnio M. powiedział,że miał rwanie w sklepie 'Piotr i Paweł'. Kasjerka mu powiedziała "że ta obrączka to chyba sztuczna'', a potem "no niech Pan w końcu WŁOŻY tą kartę, chłopy mają czasem opory z wkładaniem". NO RZESZ KURW..Następnego dnia obczaiłam która to (i jak tylko sytuacja się powtórzy to powiem szefowi sklepi,że jego kasjerki zamiast pracować to flirtują z Klientami). Ja w 100% ufam mężowi- naprawdę, ale wiem że ostatnimi czasy coś dziwnego porobiło się z babami.. wszelkie kodeksy upadły i jest DOSŁOWNIE walka o każdego faceta.. A co do zrobienia wrażenia na babeczkach z pracy, to mój M. mówi że najpiękniej zdobi kobietę uśmiech A co do zrobienia wrażenia na babeczkach z pracy, to mój M. mówi że najpiękniej zdobi kobietę uśmiechJak ktoś jest szczęśliwy to wybija się z grupy ludzi i wszyscy go zauważają :-). Więc po prostu zrelaksuj się i tyle