marta-l
Fanka BB :)
Kaso z odrościkami jest gorzej bo przy samej skórze, lepiej końce farbować
ja tam dzisiaj robię-raz nie zawsze a pewnie do końca już nie będę. Mam naturalne ciemne włosy i farbką pogłębiam kolor. Anemia w ciąży jest dość popularna więc aż tak bardzo się nie martwię. Zobaczymy co ginka powie.Najważniejsze że endo zadowolona i to nawet bardzo. Wreszcie zaczęłam tyć i mam w tej chwili 0,5kg na plusie. Wczoraj wyszłam z łazienki w ręczniku a mój woła ,,o ja pierdzielę'' ja na to karpik a on mi mówi że coraz chudsza jestem,oczywiście wszędzie poza brzuchem. Dżinsy mam rozmiar 38 (zawsze kupowałam 40 albo nawet 42) i coraz luźniej je wciągam, nawet po praniu. Ramionka, szyja, buzia też zmalały
tylko brzuchol rośnie ale to akurat powód do radości. W środę zobaczymy jak nasz synuś rośnie, jestem ciekawa ile już ma.

) na wizycie 2tyg temu mialam 84 (choc w domu wciaz 82) i teraz przybralam 0,5 albo jak mnie przeczysci to bedzie minus... a wszystko cudowna dieta :/
nie lubie tej placzki u mnie
jeszcze raz gratki i kciuki &&&&&&&&Danutaski trzymaj sie Kochana i oszczedzaj sie no i oczywiscie uwazaj na siebie, a jak teraz sie czujesz????Zapominajko wlasnie moze jakis ciemniejszy kolorek tak na jakis czas aby wlosy odpoczely bo blondy sa najmocniejsze
Marta-I fajnie ze po wizycie ok ze endo zadowolony oby wyniki krwi sie poprawily no i zdrowka dla swiniaka:-)Lopop w razie Wu my tu czekamy na Ciebie
i wez tu badz czlowieku madry