• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Myszka dzięki za radę ale nie znoszę odgrzewanego w mikrofali :-( jak już muszę to zjem ale wolę coś na świeżo. I tak oto jutro będzie karkówka z warzywami pieczona we woreczku.We wtorek jestem umówiona z kumpelą więc wracając wejdę po męża do pracy i tam zjemy u chińczyka. W środę zrobię zapiekankę makaronową z serem, tylko sos podgotuję u brata. W czwartek będzie jakaś pizza a o piątku pomyślimy.

reklama
Witam dziewczynki porannie
ja pierwszy raz w zyciu wstalam w niedziele o 7 rano wyspana.Chyba caly tydzien wstawanie o 5 mi pomoglo.NO i wczoraj po calym tygodniu zaraz po pracy polozylam sie i jak sie obudzilam o 18 to M. mial juz okoszona trawe w ogrodku,powieszone ramki i juz zdjecia w srodku i przygotowany obiadek na dzisiaj.Coraz bardziej mnie rozpieszcza chociaz i tak za mnie bardzo duzo robi.No i tak o 22 wczoraj znowu padlam no i dzisiaj o 7 oczy jak kartofle.Za oknem swieci slonka,maz gotuje dalej obiadek,a ja pod kocem sobie siedze.
Milej niedzieli

Marta ja tez nie bardzo lubie z mikrofali, ale jak mus to mus;-)
W sumie mikrofale kupilam mlodemu do hotdogow, a przyda sie przy dziecku jako podgrzewacz i sterylizator tylko wklad dokupie i z glowy wydam z 10-15, a nie 35
Stad mikrofala w kuchni ;-)
Ja wszystko zamrozone rozmrazam na kuchni, chyba ze owoce i grzyby to w wodzie ;-)

Karo Twoj maz jest niemcem?

Dzień dobry kochane;
dziecię mi pospać nie dało. Iggy wpadł do sypialni i bawił się, że jestem jego lokomotywą. Hałasu narobił 10x więcej niż prawdziwy pociąg.

U nas dzisiaj takie zminisko, że słów szkoda. Marzy mi się złota jesień, a tu takie brzydactwo za oknem.

Myslalam, bo moj jest i jakby mu pozwolic zaglaskalby na smierc ;-)

Zapominajko ja uwielbiam jak dzieci tak budza, moj np potrafil mi swiecic latarka po oczach albo czegos szukal w moim nosie, balam tez autostrada dla autek:-D

to u nas chyba nie jest najgorzej bo słońca nie ma ale chmurki takie jasne i nie jest bardzo zimno. Rozebrałam pościel i wywaliłam na balkon- ale będzie rześka :) od tygodnia zbierałam się by ją przebrać ale wieczorem nigdy mi się nie chciało a dzisiaj będzie mus ubrać bo już rozebrana. Mój pobiegł do sklepu po bułeczki na śniadanie :)

reklama
Ja niestety nie mogłam zasnąć do 4 rano, a potem śniło mi się, że wciąż roniłam. To chyba psychika nie daje mi żyć, mija miesiąc od straty dzidziusia, okresu nie ma. Źle mi jakoś.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry