• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Myszko no a czopek glicerynowy nie pomoże

Marta za dzisiejsze połówkowe &&&&&&&&

Gardło przestało boleć za to teraz kicham, ale syrop z cebuli czosnku i miodu mam i piję.Mam wrażenie że z dnia na dzień mdli mnie coraz bardziej:baffled:, ale najlepsze, wczoraj się kładę spać i mówię do M że mi nie dobrze a on do mnie to co dzisiaj takiego zjadłaś, zrób przegląd:rofl2::wściekła/y: co za osioł jeden, no to mu mówię że to nie z tego powodu codziennie od prawie dwóch tyg wymiotuje, myślałam ze go palne w tym łóżku

Myszko rzeczywiscie szokujace, kto by pomyslal ale fakt faktem sa tacy ludzie nie wiem gdzie sie uchowali ale sa, normalnie prymuska bedziesz;-):-D:-pLenka poprostu faceci oni sa jak z kosmosu:-DMagada gratuluje @ niech szybko spada i do dziela:tak:

Dzień dobry;
u mnie dzień taki, że z łóżka lepiej nie wstawać :-(

Dzień dobry :)

Przyszła @, inna niż zawsze, ale sytuacja też jest wyjątkowa. W takim razie powoli zaczynamy starania i zacznę gonić te Wasze suwaczki :)

Super!!! Bardzo się cieszę.

Myszko gratuluję kibelkowego sukcesu i przyjemności na kursie!

Marta &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Marta-I trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Myszko dobrze że kibelek zaliczony ciekawe co zadziałało?;-)
Magda to teraz szybko @ przepedzamy i działamy trzymam kciuki&&&&&&&&&& za owocne staranka
A co do przytulanek w ciąży ja mam całkowity zakaz ze wzgkedu na krwiaka i plamienia:-(ale jakos dajemy rade hehehe:laugh2:

Kurcze a w przedszkolu mojej córy panuje ospa a ja nie przechodziłam jeszcze i mam stresa.:-(
moja wizyta u gina jutro.....
buziaki

reklama
Dziękuje kochane! W końcu czuję, że wszystko idzie w dobrą stronę. Co prawda @ taka mało obfita, ale jest! Nie pamiętam kiedy cieszyłam się z bólu brzucha :) No i zaczęłam temperaturkę mierzyć :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry