• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hej dziewczyny, poszłam na wizytę a tam pani doktor dzisiaj nie przyjmuje. Oczywiście zapomniano mnie poinformować :wściekła/y: jeszcze w rejestracji potwierdziły mi wizytę i tak siedzieliśmy prawie 40 minut aż w końcu poszłam zapytać a one zdziwione że ja nie wiem. Myślałam że je pozabijam tam kretynki. eM wściekły bo do pracy nie pojechał. W piątek mamy iść przed 9 to jako pierwsza wejdę.
Świnka dochodzi do siebie i chyba tylko ranka mu przypomina o zabiegu. Nie wygląda jakby go bolało bo śmiga po chacie. Ma ładny strupek więc wpuściłam go do klatki i jest przeszczęśliwy. Zaraz zmykamy na zastrzyk ale pogoda do dupy i żal mi go wyciągać na ten deszcz.

reklama
Ja przeszlam wszystkie dzieciece choroby typu: ospa, rozyczka, swinka... to teraz jestem spokojna ;-)

Marta ale Cie zrobili zenujace... ciekawe czy do piatku nadal beda pamietac, ze masz byc pierwsza...

No to po drugim dniu kursu, plus wszyscy maja 15 min przerwy, a ja mam 30 :-D i zero pracy domowej ;-)
Musze tylko jechac i kupic cwiczenia :-)
Dzisiaj na przerwie eM mnie odwiedzil z Mala Ksiezniczka... ale sie ucieszyla na moj widok :-) nie widzialysmy sie z dobre 3 tyg, bo mala byla chora a rodzice nie poszli z nia do doktora :/... no a ja nie moge ryzykowac zlapania infekcji czy wirusa, wiec musielismy ograniczyc kontakt... ale eM mowi, ze pojdziemy z Mala na spacer jak bedziemy jechac po ksiazke, bo az mu sie serce kraje jak patrzy na nia. Gdy byla u nas dzis mowi, ze skakala, biegala, zjadla caly duzy kawal sernika wypila duszkiem ponad pol kubka kakaa, a potem bawila sie w dame i pila po lyzeczce ;-) znow dziecko nie ma butow... ale za to tato kupil sobie laptopa :/ az mnie nosi...:angry::wściekła/y::crazy::baffled:

Co za ludzie , po prostu brak mi słów, aż serce ściska, dobrze ze Wy sie tak nia zajmujecie, niech by nawet nosiła po starszym bracie byle odpowiedni rozmiar i wygodne, laptop a buty:no::wściekła/y:

Myszko co za niecywilizowani rodzice!!!:wściekła/y::wściekła/y:zeby wam nie przyszlo do glowy kupowac jej znow butow!! nain schuhe!! keine!

Bylam dzis w szpitalu, mialam wizyte gin i Gattino nie chcial pokazac co bedzie w gatkach nosil! skrzyzowal girki i see you matka!! tyle go widzieli:-D pozniej widzialam sie z chirurgiem i wstepnie operacja bedzie w polowie pazdziernika...wrocilam generalnie smutna jak pies z kulawa noga...

Marta moze choc twoj bejbik bedzie kolaborowal w piatek &&&&&&&&&&&&
Magda ciesze sie, ze @ przylazala, teraz juz zawsze blizej niz dalej:tak:

reklama
Gatto jak nie teraz to nastepnym razem Gattinek pokaze siusiaka:))) Ja tam obstawiam chłopca:)))) Nie martw się operacją,wszystko będzie dobrze,będzie tu tyle trzymanych kciuków,że nie damy rady ich zliczyć:)))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry