marta-l
Fanka BB :)
hej dziewczyny, poszłam na wizytę a tam pani doktor dzisiaj nie przyjmuje. Oczywiście zapomniano mnie poinformować
jeszcze w rejestracji potwierdziły mi wizytę i tak siedzieliśmy prawie 40 minut aż w końcu poszłam zapytać a one zdziwione że ja nie wiem. Myślałam że je pozabijam tam kretynki. eM wściekły bo do pracy nie pojechał. W piątek mamy iść przed 9 to jako pierwsza wejdę.
Świnka dochodzi do siebie i chyba tylko ranka mu przypomina o zabiegu. Nie wygląda jakby go bolało bo śmiga po chacie. Ma ładny strupek więc wpuściłam go do klatki i jest przeszczęśliwy. Zaraz zmykamy na zastrzyk ale pogoda do dupy i żal mi go wyciągać na ten deszcz.
jeszcze w rejestracji potwierdziły mi wizytę i tak siedzieliśmy prawie 40 minut aż w końcu poszłam zapytać a one zdziwione że ja nie wiem. Myślałam że je pozabijam tam kretynki. eM wściekły bo do pracy nie pojechał. W piątek mamy iść przed 9 to jako pierwsza wejdę. Świnka dochodzi do siebie i chyba tylko ranka mu przypomina o zabiegu. Nie wygląda jakby go bolało bo śmiga po chacie. Ma ładny strupek więc wpuściłam go do klatki i jest przeszczęśliwy. Zaraz zmykamy na zastrzyk ale pogoda do dupy i żal mi go wyciągać na ten deszcz.
i zero pracy domowej ;-)