reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Fuma no obiecujaco wyglada....faza lutealna powinna trwac conajmniej 14 dni, wtedy tez, jak tempka drastycznie nie spadnie lub nie przylezie @ mozesz robic testa. Trzymam kciuki! Zobaczysz jaki wyjdzie progesteron, bo gdyby wyszedl niski i @ przyszla to w nastepnym cyklu warto sie wspomoc po owulce jakas luteinka:tak:wtedy szanse sa wieksze:tak:

Nanu aaaaaaaa super, super super i serducho bylo...bajka!!!Karo dzidzik to juz kawal czlowieka super &&&&&& Marta bardzo fajnie ze sie udalo zalatwic to 3d, kochanego masz tego swojego malza no i oczywiscie czekam na fotki:tak:

dzień dobry :-)

Karo maluszek piekny - gratuluje!
Nanu - brzmi baardzo fajnie! niech kolejne tygodnie płyną równie pięknie...

Fuma, Zapominajka- wobec tego przy okazji mozemy sie spotakc na kawie (bezkofeinowej) w Poznaniu... jestem wielka fanka tego miasta odkąd mnie tu przywiało... a i Nowy Tomyśl znam i lubię...

u nas znów chłodno... w pracy nawał roboty. Malutek podobno ma się dobrze - najbliższa wizyta za miesiąc prawie wiec... zaczynam się czuć ociężała... choć nic nie przytyłam jeszcze :-)
miłego wieczoru...

nO TO JESTEM!!!

aż mi serce wali do teraz!!! nie nastawiałam się że zobaczę zarodek na 100% a tu nawet serducho słyszałam!!!
ponoć wszystko na medal, nawet cytologia okazała się niegroźna, niby II grupa, ale mam się niczym nie przejmować.
Mam odstawić duphaston, kwas 15mg i vit E 400mg. Pozostaje tylko Magnez B6 i femibion.

następna wizyta 25 października o 9 rano!

karta ciąży założona:) a tu foty:

27092012_5W6D.jpg5w6da.jpg5w6db.jpg

Karo gratulacje!!! piękny dzidziol!!!

Marta - czekamy na foty!!!:)

reklama
Nanu jak sie ciesze!!! Ale mialas niespodzianke z tym serduszkiem!! To bedzie silny czlowieczek, zobaczysz!!! Widocznie twoja ginka ma tez lepszy sprzet od tych z nfz:happy2:

Do góry