Dziewczyny przyznaję się ja wczoraj poczytałam tamto forum i streszczę Wam o co tam chodzi.
Dziewczyna o niku Sanka i Ktosiowa to jedna i ta sama osoba.Najpierw była Sanka niby była w ciaży z bloga jakiejś dziewczyny ukradła zdjęcia usg i wklejała jako swoje dziewczyny coś się domyśliły bo jeszcze inne ściemy tam pisała.Ukradła zdjęcia z NK swojej koleżanki i wklejała je jako to ona Sanka.Za jakis czas pojawiła sie Ktosiowa i przez jakis czas obie niby były na forum nawet Ktosiowa zaczęła wypytywać o Sankę jak się czuję itp.Następnie Ktosiowa zaczęla demaskować Sanke i szukac sensacji.Na forum napisała że przeglądała bloga jakiejś dziewczyny i natknęła się na zdjęcie usg Sanki i że ona je skopiowała i jest klamczuchą.Wyśmiewała się z niej bo Sanka pisała że jest fotomodelką itp pisala o niesamowitych zaręczynach i super związku.Potem Ktosiowa cały czas wracała do tematu Sanki że niby blisko siebie mieszkają i studiują to samo,one wszystkie tam maja siebie na naszej klasie.Dziewczyny się zorientowaly po stylu pisania źe to ta sama osoba,któraś sprawdziła że te miejscowości z których jest Sanka i ktosiowa są blisko siebie a ktosiowa w znajomych na NK miała dziewczynę której zdjęcia wklejała ktosiowa jako Sanka.Dziewczyny napisały do tej panny i okazało się że ktosiowa ukradła jej fotki.Potem napisaly do admina aby sprawdził czy oba niki Sanka i Ktosiowa logują sie z tego samego IP komputera.Ktosiowa się przyznała i przeprosiła ale dziewczyny ją wywaliły.
Szok jak to czytałam zostawiam to bez komentarza.
Najbardziej mi się chciało śmiać jak Ktosiowa wkleiła swoją fotkę na forum a Sanka napisała tak Ktosiowa ale ty laska jesteś