reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

nie zapominaj ze plamienia moga sie pojawic w dniach oczekiwanej @ a i ciaza moze tez byc, cos w rodzaju pozbywania sie pozostalosci po poprzedniej @. Czasem nawet lekarze nie potrafia wyjasnic tego. Moja kolezanka plamila ON/OFF przez pare pierwszych tygodni, musiala sobie dac naprawde na luz zero pracy/wysilku.

tylko ze ja ostatnia @ miałam w lutym tamtego roku...mam pol rocznego syna i od kad skonczylamn go karmic cycem czyli ok 2 miesiace nie dostałam jeszcze @ wiec czekam czekam (lepiej gdyby byla dzidzi) i nic :)

tylko ze najbardziej mnie dziwi ze moje plamienia nie mają koloru jak @ tylko takie bardziej brązowe

reklama
Witam Was słoneczka sobotnio.:-)
Nie było mnie ostatnio z Wami i nie uda mi się nadrobić.
Załatwiliśmy termin w kościele i restauracji i tak 22.sierpnia zmienię stan cywilny.:-)
Luzuję i staram się nie myśleć o fasolce tylko o przygotowaniach do ślubu, może się uda jakoś tą łepetyne przeprogramować:-D
Zajrzę do Was wieczorkiem bo idziemy po górach pochodzić.
Pozdrawiam z Zakopanego.:happy:

Olesia - ja też się zastanawiałam czy mój cykl nie będzie bezowulacyjny - w końcu się zdarzają takie i to norma - dodam, że u mnie wczoraj śluzu brak i temp skoczyła na 36,6 a dzis znowu jest 36,4, testy owu negatywne - słaba kreska - zobaczymy co będzie dziś, śluz był przedwczoraj ale jeszcze nie był przejrzysty a teraz brak:sorry:

ale mi temp. skoczyla i pozostaje podwyzszona jak zwykle.

DZIEŃ DOBRY W SOBOTĘ :-):-)
byłam chwile w szkole ale nic sie nie działo ciekawego to oddałam referat i przyjechałam do domku właśnie zjadłam śniadanko i idę sobie kawkę zrobić któraś sie ze mną napije??:tak::-):-)
Super, że humorek dopisuje i @ nie ma:tak:
Ja chętnie z Tobą kawki się napiję - już zrobiona czeka:-p
Jezu nadrobiłam 3 dni.
Witam się.
Witaj Hanka - jestem z Ciebie dumna;-)

Załatwiliśmy termin w kościele i restauracji i tak 22.sierpnia zmienię stan cywilny.:-)
Luzuję i staram się nie myśleć o fasolce tylko o przygotowaniach do ślubu, może się uda jakoś tą łepetyne przeprogramować:-D

WIELKIE GRATULACJE a moze przy okazje zalatwicei dwie sprawy :-) Trzymam kciuki.

Karola - uwielbiam Zakopane i Tatry:tak:
Super zdjęcia macie:-)
ale mi temp. skoczyla i pozostaje podwyzszona jak zwykle.
To może jednak coś z tego będzie:tak: a kiedy termin @?

Witaj Hanka - jestem z Ciebie dumna;-)

Po raz pierwszy w życiu ja z siebie też jestem dumna. Zaraz lece do rodziców więc zaś bedę miała zaległości. Masakra.

U nas piękna pogoda więc na bank wyląduje w ogrodzie - pod tym względem moja mama ma obsesję więc mnie zagoni do roboty.

Do sierpnia daleko, bierz jakiegoś górala i mały skos w bok przed więzieniem.

Idźcie do restauracji Bąkowa Zohylina - zajebiste żarcie mają.

A niech ci będzie raz do roku można. Ja też ślę życzenia.

Powiem ci tak, ja czekałam 3 godziny na wyniki żołnierzyków.
Co ta kretynka tam obserwuje przecież pod tym mikroskopem to już zwłoki leżą a nie ruchliwe plemniki.
Chyba, że barany zamrozili je, postawili cię w kolejce i teraz dopiero biorą się za badanie.

Haniu dziekuje za zyczenia.
Widzisz my poszlismy na sluzbe zdrowia wiedzielismy ze to troche potrwa ale tyle...:szok: Czy to mrozenie zolnierzykow nie wplywa na ich jakosc????

reklama
Po raz pierwszy w życiu ja z siebie też jestem dumna. Zaraz lece do rodziców więc zaś bedę miała zaległości. Masakra.

U nas piękna pogoda więc na bank wyląduje w ogrodzie - pod tym względem moja mama ma obsesję więc mnie zagoni do roboty.

A ja mam wielkiego lenia - ogród a raczej ogródek malutki nieruszony w tym roku - rośnie co chce i jak chce:tak: ale mi sie nie opłaca nic robić, bo jak ruszymy z rozbudową to wszystko i tak się zniszczy - od czasu do czasu przyjeżdża tylko szwagier mojego M i wykopuje sobie coś do siebie na skalniak

Do góry