martyna222
udało się ! :)
Badaicka powiedz kochana jak się czułaś w ciąży?
Bo ja się czuje normalnie?!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Martynko dopóki lekarz nie potwierdził u mnie ciazy to nie czułam zupełnie nic-serioBadaicka powiedz kochana jak się czułaś w ciąży?
Wiesz nam z Paulą wyszło w 5 cyklu więc myśle,że i tak szybko a mimo to za każdym razem od 1 cyklu ryczałam jak bober kiedy @ sie pojawiała.Badaicka dzięki !
Ja się staram cały czas nie nakręcać bo za dużo razy już się zawiodłam
mnie jakos od kilku dni.. dzis bylam u gina bo mama byla rano i dal jej probke leku ale przeterminowany wiec poszlam po recepte i zapytalam przy okazji ze boli mni po lewej i prawej stronie od czasu do czasu a on ze to normalne.. wiec przekazalam mojemu M ze tak jest po owulacji i tyle.. a ze ja nigdy nie zwracalam na to uwagi tylko dopiero teraz..NO pewnie że zrobiłaś za wczesnie... a umowa aktualna jak mi się uda to tobie też musi!
A zgaga też mnie męczy!
łoo masakra.. nie wiem czemu mam zgage ale to jest pierwszy raz w życiu. nigdy wczesniej jej nie odczuwałam.. masakra.. bleeMartynko dopóki lekarz nie potwierdził u mnie ciazy to nie czułam zupełnie nic-serio
natomiast na drugi dziń po tym jak zobaczyłam fasolke na usg zaczeło sie wszystko na raz
zgaga GIGANT(niestety do końca ciązy), wymioty i to straszne(aż wyladowałam w szpitalu pod kroplówką), bolace jajniki i piersiwrażliwosc na wszystkie zapachy a zwłaszcza na dym i smazone mieso-bbłłłłłeeeeeee-to tak do 4 miesiąca.
Ale powiem Wam tak,ze jak zrobiłam 6 grudnia test i wyszedł negatywny to ja i tak jakos w środku czułam,ze jestem w ciąży.Nie umiem tego opisac to takie dziwne było poprostu jakos to czułam,a 23 grudnia juz widziałam fasolke na usg
ja juz powoli opadam z sił, z nadziei.. po prostu coraz to bardziej wątpie w to czy mi sie uda.. nawet jakos stracilam zapał do udzielania sie.. tylko czekam na Twoją betke z niecierpliwości.. albo udzielam sie gdy chce komus udzielic rady lub cos w tym stylu i wtedy dodaje co tam u mnie..Badaicka dzięki !
Ja się staram cały czas nie nakręcać bo za dużo razy już się zawiodłam
prosze mi się tu nie poddawać. musi się udacwiesz pewnie to oslabienie z sil to jest chwilowe.. po prostu jakos tak juz nie wierze.. jeszcze 2-3 dni temu bylam pelna nadziei ze sie udało.. a teraz jakos w nic nie wierze.. po @ pewnie znow nabiore sił do kolejnych staranek..
no ja też tak mam najpierw jest załamanie a potem znowu nabieram siły do walki... będzie dobrze zobaczysz!wiesz pewnie to oslabienie z sil to jest chwilowe.. po prostu jakos tak juz nie wierze.. jeszcze 2-3 dni temu bylam pelna nadziei ze sie udało.. a teraz jakos w nic nie wierze.. po @ pewnie znow nabiore sił do kolejnych staranek..