reklama

starania się - watpliwości..

Witam sie dziewczynki wieczornie;-) a u mnie jakies jazdy są od wczoraj:wściekła/y: jak wczoraj nie miałam potoku śluzu, że myślałam, ze pływć będę na dodatek był tak jak w dni płodne to dzisiaj od samego rana migrena + bóle jajników, ale to takie, że szok myślała, że nie będę umiała chodzić:wściekła/y: i powiem Wam, że już sama zgłupiałam z tego wszystkiego

reklama
Witam dziewczyny!!
Potrzebuję rady, co prawda obiecałam sobie, że nie będe tu zaglądać do czasu planowanej @, ale dziś zdębiałam i potrzebuję pomocy!!!

Otóż wedle wykresu temperaturki owulacja była 5 lub 6 dni temu a dziś się wystraszyłam bo troszkę zakrwawiłam, może to zbyt dużo powiedziane ale zaplamiłam.

Czy któraś z was tak miała lub podejrzewa, co to może oznaczać?????

Pajka nie wiem co to oznacza..

Agniesiar.. moze to bylo zagniezdzenie.. nie mam pojecia..

Jesli chodzi o FF to ja nie pamietam czy zmienialam haslo ale moze chodzi o aktywacje i trzeba kliknac w jakis link..

Agniesiar

Moze i sie udalo - przeciez moze to byc zagniezdzenie, ale sie nie nastawiaj...zobaczymy co jutro przyniesie

Pajka
Klapsa dam z tym Twoim narzekaniem. Wykres jest NORMALNY......

Agniesiar

Moze i sie udalo - przeciez moze to byc zagniezdzenie, ale sie nie nastawiaj...zobaczymy co jutro przyniesie

Pajka
Klapsa dam z tym Twoim narzekaniem. Wykres jest NORMALNY......

Macie dziewczyny rację grunt to się nie nastawiać, tak też pomyślałam, że może........., ale muszę wyluzować postaram się zapomnieć, zobaczymy cobędzie jutro, a potem poczekamy jeszcze 10-13 dni i będzie wiadomo co i jak.

W każdym razie dzięki - przede wszystkim za zimny prysznic - tego właśnie potrzebowałam:tak::tak::tak:

No to spadam pomyślę sobie o remoncie który za mną chodzi - tylko nie mam pieniędzy:-D:-D:-D - ale poplanować zawsze można.

Ściskam was wszystkie mocno i pa pa

reklama
Pajka

Nie ma rosnac. Moze ale nie musi. Jedyne co byc musi to w fazie lutealnej tempka powyzej coverline. Nic wiecej.....

Nie ma powodow do niepokoju. Powiemy Ci jak cos bedzie nie tak :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry