reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Witam KOBITKI. Dawno mnie nie było ,ale podczytuje co u Was:tak: KATARZYNKO GRATULACJE:-) i BEZ STRESÓW PROSZĘ ...tak to już natura czuwa nad DZIECiĄtkami poczętymi,że puki nie wiemy o ich istnieniu to są BARDZO DOBRZE CHRONIONE..NIC im nie grozi! Ja będąc w ciąży z moim Stasiem<nie wiedziałam,że ON już mieszka we mnie> zabalowałam kilka razy...a z powodu bólu głowy,zjadłam więcej ibupromu niż przez resztę życia..WSZYSTKO OK Z MOIM STASZKIEM;-) od września idzie do szkoły..U mnie na razie bez FASOLKI:no: wierze w to ,że jeszcze nie ten czas.POZDRAWIAM

Mam ogromna nadzieje ze wszystkie bedziemy zafasolkowane i dzielic sie wrazeniami z przebiegu ciazy:-)

Witam Cię na forum i życzę szybkiego zadomowienia co nie jest tutaj trudne :tak:
Jakby tak wszystkie zafasolkowały to trzeba będzie zmienić nazwę profilu:-) np. Fasolinkowo:-D

Witam KOBITKI. Dawno mnie nie było ,ale podczytuje co u Was:tak: KATARZYNKO GRATULACJE:-) i BEZ STRESÓW PROSZĘ ...tak to już natura czuwa nad DZIECiĄtkami poczętymi,że puki nie wiemy o ich istnieniu to są BARDZO DOBRZE CHRONIONE..NIC im nie grozi! Ja będąc w ciąży z moim Stasiem<nie wiedziałam,że ON już mieszka we mnie> zabalowałam kilka razy...a z powodu bólu głowy,zjadłam więcej ibupromu niż przez resztę życia..WSZYSTKO OK Z MOIM STASZKIEM;-) od września idzie do szkoły..U mnie na razie bez FASOLKI:no: wierze w to ,że jeszcze nie ten czas.POZDRAWIAM

no to mnie pocieszyłaś - dziękuję.
Widzę że Ty 3 dzieciaczka juz planujesz. Pewnie marzysz o dziewczynce?
ps. Bardzo podoba mi się imie IGOR:-)

Chciała bym CÓRECZKĘ:tak: ale jak będzie SYNUŚ to też superek! byle zdrowe dzieciątka były! ..ale chłopaki też chcieli by siostrzyczkę:-)..troszkę to szaleństwo w tych czasach decydować się na kolejne dzieciątko..ale ja czuje,że brakuje nam jednego szkraba w domku:confused:

No i właśnie przeczytałam że ten drugi lekarz tzn lekarka bo to kobieta podobno jest super fachowcem... może dobrze że u niej będzie wizyta... sama już nie wiem?!zresztą jutro się dowiem - kurde ja już nie mogę się doczekać!!!

reklama
No i właśnie przeczytałam że ten drugi lekarz tzn lekarka bo to kobieta podobno jest super fachowcem... może dobrze że u niej będzie wizyta... sama już nie wiem?!zresztą jutro się dowiem - kurde ja już nie mogę się doczekać!!!

Najgorszym wrogiem jest czas i niewiedza a jeszcze jak jest podsycana ciekawością!!!!! masakra wykończyć się można.

Najbardziej mnie martwi czemu Kaprycha się nie odzywa. Postraszyła i uciekła, żeby tylko wszystko było w porządku.

Do góry