reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

w lipcu pojechalam na rodzinny zlot do mojej babci, pare ciotek sie zjechalo, kuzunow itp. W pewnym momencie ciocia spytala "olu a u was kiedy dzidzia sie pojawi, zeby was twoj brat nie wyprzedzil" (a on jest o 9 lat mlodszy) myslalam ze mnie szlak trafi widzalam ze ja korci od dluzszego czasu. Wiec jej ktotko powiedzialam "bylam ale stracilam" ciocia sie zamknela i wiecej nie pytala. Ale mi bylo przykro bo staram sie o tym zapomiec.:wściekła/y::zawstydzona/y::crazy:

Grunt to kochana rodzinka na nią zawsze można liczyć, zwłaszcza w kryzysowych sytuacjach. I co tu się dziwić głupim dupkom którzy udzielają zajebiście mądrych rad jak własna rodzinka potrafi nieźle dokopać. Każdy w dzisiejszych czasach patrzy na czubek własnego nosa, a już naszą narodową cechą jest komuś dopieprzyć i udawać solidarność w cierpieniach. Żygać się chce:-(

Ostatnia edycja:
reklama
aaaaaaaa jeszcze na chwile do was wpadlam, wlosy musza mi troche przeschnac bo niecierpie spac w mokrych a i moj M robi mi herbatke na dobranoc ;-) kochany jest.

Witajcie piątkowo! :tak:
Niestety nie udało się, doczekałam się po ośmiu latach i po 5 dniach męczarni z clo, potwierdzenia, że jednak mam pecha.
Tyle się dowiedziałam, że aż mi mnie żal za swoją głupotę i naiwność.
W końcu są jeszcze banki spermy albo tradycyjne puszczenie się. Co się nie robi dla posiadania maleństwa.
Nie będzie mnie przez kilka dni, bo nie będę miała dostępu do neta.
Buziaki dla wszystkich i na zaś gratulacje dla zafasolkowanych.
ej kobito ty mnie nie przerażaj!!!! co jest? co sie stało????? nie zostawiaj nas!!! :-( mam nadzieje ze wsio sie uloży! :sorry2: (po twojej mysli) czekamy na ciebie!!!!!!! ;-)
heia dziewczynki moje!!!
Przyszla wredna@ o 6 rano,cholera jak w zegarku mam ja,a nadal nic:-(
Eh tam,mam w dupie wszystko:-(
Dobrej nocki dla moich dziewczynek:-)
buuu... przykro mi i mocno przytulam! :sorry2:

Bablyss moje zamwienie wczoraj dotarlo :-D te bluzeczki są super!!!! i jak tylko sie w pracy pokazalam to od razu komplementa od szefowej dostalam!!!! :-D:rofl2:

Niestety nie udało się, doczekałam się po ośmiu latach i po 5 dniach męczarni z clo, potwierdzenia, że jednak mam pecha.
Tyle się dowiedziałam, że aż mi mnie żal za swoją głupotę i naiwność.
W końcu są jeszcze banki spermy albo tradycyjne puszczenie się. Co się nie robi dla posiadania maleństwa.
Nie będzie mnie przez kilka dni, bo nie będę miała dostępu do neta.
Buziaki dla wszystkich i na zaś gratulacje dla zafasolkowanych.

Hanka co sie stalo? Wkurzyl sie na Ciebie i Ci wygarnal? Jedziesz odpoczac do Mamy? Nie zostawiaj nas, zobaczysz wszystko sie ulozy tak, ze bedzie o wiele lepiej niz bylo - jak nie z tym, to z innym, a fakt, banki spermy tez sa :-D

heia dziewczynki moje!!!
Przyszla wredna@ o 6 rano,cholera jak w zegarku mam ja,a nadal nic:-(
Eh tam,mam w dupie wszystko:-(
Dobrej nocki dla moich dziewczynek:-)

Przykro mi kochana :no:

Rok temu uslyszalam jeszcze lepszy tekst od pseldo kumpla, otoz saralismy sie o dzidzie w tym samym momencie no i im sie udalao za pierwszym razem, pogratulowalam im ale wzamian uslyszalam " to byl zloty stral, no wiesz jak cie twoj M zawiedzie to zglos sie do mnie" :no::wściekła/y: glupi palant.

Chyba trzeba współczuć tej kumpeli, która z nim jest i dziecku - specyficzne żałosne poczucie pseudo-humoru.:crazy: Są ludzie i dupki - załamka.......

Zgadzam sie w 100%...

Wlasnie przechodza przez OGROMNY kryzys, ktory pewnie zakonczy sie rozwodem, szkoda mi jest mojej kumpeli, bo 2 dzieci (dziewczynka ma 2 latka a chlopczyk 13) ona sama bez pracy bo poswiecila sie rodzinie a on zarywa do mlodych dup bo mu sie malzenstwo znudzilo. Nawet do mojego M powiedzial ze jest glupi, ze sie tak bardzo angazuje w nasz zwiazek. Brak slow.

Facetow powinno sie kastrowac jak juz zrobia tyle dzieci ile kobieta sobie zyczy! Moze wtedy by sie nie rozgladali na boki :baffled: To wszystko jest takie popiep*ne, ze az sie odechciewa byc z facetem... Ja dzisiaj rano mialam z moim lekkie spiecie - znowu o prace, bo on mi powiedzial, ze wroci pozniej, to zapytalam czy o 17:30, ten powiedzial, ze pewnie skoncza o 18, to ja na to powiedzialam stanowczo "17:30", a on, ze sie pewnie nie wyrobia, a to ostatni dzien blah blah blah, ja twardo swoje i powiedzialam, ze w takim razie pewnie znowu wroci o 22 (jak w zeszly piatek), a on powiedzial, ze raczej nie, ale gdyby mial przyjsc pozniej to do mnie zadzwoni, powiedzialam mu, ze mi sie to nie podoba, on powiedzial, ze mu tez i poszedl :baffled:

Hej Evciu co u ciebie?

Ja je dzis jeszcze oczu nie moge otworzyć, kawe juz wypiłam i NIC, a roboty huk, wszystko przez ta pogodę.....:sorry2:

Hej Evciu co u ciebie?

Ja je dzis jeszcze oczu nie moge otworzyć, kawe juz wypiłam i NIC, a roboty huk, wszystko przez ta pogodę.....:sorry2:
ja sie strasznie lenie :-):-):-) mam maly przestoj w robocie to korzystam :-D ale jutro za to bede bardzo meczyc moj maly możdżek wiec niech sobie odpocznie dzisiej :-D
jutro zasiadam do pracy inzynierskiej wiec bedzie sie dzialo czesc pracki musze wykonac dzisiej ale to takie male miki :tak:
i dzisiej odbieram badanka wsie poza chlamydia wiec sie okaze :blink: ciutek sie stresuje ... najbardziej chyba probami wątrobowymi bo ostatnio mialam 3x wyższe od normy!
a ty jak tam lepszy troszke humorek dzisiej?:sorry2:

ja sie strasznie lenie :-):-):-) mam maly przestoj w robocie to korzystam :-D ale jutro za to bede bardzo meczyc moj maly możdżek wiec niech sobie odpocznie dzisiej :-D
jutro zasiadam do pracy inzynierskiej wiec bedzie sie dzialo czesc pracki musze wykonac dzisiej ale to takie male miki :tak:
i dzisiej odbieram badanka wsie poza chlamydia wiec sie okaze :blink: ciutek sie stresuje ... najbardziej chyba probami wątrobowymi bo ostatnio mialam 3x wyższe od normy!
a ty jak tam lepszy troszke humorek dzisiej?:sorry2:

Ale to badanka związane ze starankami czy z choróbskami wstrętnymi?

Odpoczywaj ile sie da, chetnie bym się z Tobą zamieniła:sorry2:, ba ja mam dośc pracy.:tak:

Dziewczyny w jakim wieku wyszlyscie za maz? Co na to mowili Wasi rodzice? Jak szybko powiedzialybyscie rodzicom i tesciom o ciazy? Powiedzialybyscie im gdybyscie poronily (odpukac) a oni jeszcze nie wiedzieliby, ze bylyscie w ciazy?

reklama
Ja też mam dziś lenia strasznego, a pracy dużo do tego mam lekkie przeziębienie.

Zaczynam powoli się stresowac pierwszym USG (10/03).... i znowu naczytałam sie o poronieniach itd....

Hanka - co się stało?

Ola - moze spróbuj z mężem spędzic miły weekend, skoro dzis musi dłużej popracować? a moze ustalcie sobie jeden dzień w tygodniu np. piątek tylko dla siebie (wieczór). Wyjscie do kina, kolacja, spacer itd.

Pysiu - bierzemy się do pracy, co :-)?

Eve - a Ty się leń skoro możesz.:-)

Do góry