reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale sie dziewczyny usmialam! wybuchnelam smiechem a tu akurat szefowa :szok::rofl2: ale mnie zignorowala na szczescie! :rofl2:

POZDROWIENIA DLA FACETA HANKI !!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D.... ZARAZ PADNE :-D:-D:-D:rofl2:

No muszę lecieć laseczki popłacić rachunki, wysłać paczkę i kupić coś na kolację. Zrobię meksykańskie naleśniczki.

Przypuszczałyście, że istota o tak prostej konstrukcji może nam dać tyle radości i pobudzić naszą kreatywność!!!!!!!!!

WITAM !!!!
To znowu ja hehe czytam was dzisiaj i czytam i się zacieszam :-D:-D szaloneee:-D
Obiecałam że będę teraz nadrabiać z pisaniem no ale jak codziennie przekopię się przez to co naskrobałyście przez ost 24 godziny to już nie mam siły pisać :-D

Kinguś słonko Ty moje gratuluję :-D...dbaj o was :tak: i za 9 miesięcy widzę tu zdjęcia ślicznego zdrowego bobaska i to migiem ;P;P:-D
Tikanis no ten Twój brzusio to mnie megaaa rozczula :tak::tak: śliczny jest .... i proszę się nie forsować na tych spacerkach ;-)
Nieniuś Ty również dbaj o siebie i nie przesadzaj z tymi obowiązkami...nie wszystko na raz....:tak:
Lilu mam nadzieję że to nic poważnego i się pogodzicie ;-)
Eve ty kochana się tu tak nie zacieszaj tylko zabieraj wiesz za co :-D:-D
Marzenixx a co u Ciebie ??? :tak::tak:

Gratuluję zafasolkowanym i pozdrawiam was wszystkieeee ;*****
aaaa no i oczywiście "MĘŻA HANI " !!!!!!!! :-D:-D:-D

No kochane mój Pędzelek to chyba ocipieje z radości, że go tyle laseczek pozdrawia.

Ma się ze mną 7 niebo, ale chociaż mu się nie nudzi w życiu. Wie, że żyje.:-)

Wróciłam z monitoringu (12 dc) i dalej zero pęcherzyka, czyli tak jak sądziłam :-)
Kolejny monitoring cyklu w środę o 17 00 (17dc). Wtedy już chyba malutki powienien być.

A co do kupowania dwóch aut -to odpada. Zaduże koszty utrzymania, napraw, benzyny itd. A mamy kredyt na mieszkanie więc każdy grosz się liczy.

Ale pomysł z przesiadaniem się w aucie jest dobry :-)

Ja z kolei w 12 dc miałam 2 pęcherzyki ale już w 14dc nie było nic. Powiem Wam, że mocno się zastanawiam nad tą laparoskopią. Mogę tak ciągnąć jeszcze z kila miesięcy i nie ma pewności, że się uda.
Dużo lasek jest zadowolonych po zabiegu i co najważniejsze z fasolką. Tylko z drugiej strony to operacja i boję się, że może pójść coś nie tak.

reklama
Hihihi juz wiem, czemu mi sie zafasolkowac nie udaje. Ja nienawidze mlekaaaaaaaaaaaa:-D

Załączniki

• KAZDEGO.jpg
    KAZDEGO.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 42
Do góry