reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Kochane, już, już jestem i piszę.... Właśnie przed chwilą skończyłam do Was pisać i gdzieś mi to znikło zanim Wam wysłałam, a chciałam Wam załączyć jeszcze fotkę. Więc jeszcze raz.....
Niedawno wróciłam z pracy i jestem wyczerpana. Nad ranem, zbudziłam się jeszcze przed budzikiem i poszłam zrobić test (bobo, strumieniowy). Ściągnęłam z łóżka M., żeby przyszedł popatrzeć i ocenił. No i - ta druga jest blada (chyba podobna sytuacja do Twojej, Martuśka;-)), ale nie musimy już tak spekulować jak przedwczoraj, bo pojawiła się jeszcze przed upływem magicznych 5 minut. Nie możemy za bardzo uwierzyć i na razie zachowujemy spokój, choć po głowie kotłuje mi się 1000 myśli, m.in. to, że chyba jutro wypada powtórzyć test (został mi jeszcze bobo płytkowy)
Dziewczyny, zaraz postaram się załączyć tę fotkę....

Świetnie !! Powtórz test najlepiej pojutrze.

reklama
Kochane, już, już jestem i piszę.... Właśnie przed chwilą skończyłam do Was pisać i gdzieś mi to znikło zanim Wam wysłałam, a chciałam Wam załączyć jeszcze fotkę. Więc jeszcze raz.....
Niedawno wróciłam z pracy i jestem wyczerpana. Nad ranem, zbudziłam się jeszcze przed budzikiem i poszłam zrobić test (bobo, strumieniowy). Ściągnęłam z łóżka M., żeby przyszedł popatrzeć i ocenił. No i - ta druga jest blada (chyba podobna sytuacja do Twojej, Martuśka;-)), ale nie musimy już tak spekulować jak przedwczoraj, bo pojawiła się jeszcze przed upływem magicznych 5 minut. Nie możemy za bardzo uwierzyć i na razie zachowujemy spokój, choć po głowie kotłuje mi się 1000 myśli, m.in. to, że chyba jutro wypada powtórzyć test (został mi jeszcze bobo płytkowy)
Dziewczyny, zaraz postaram się załączyć tę fotkę....

A to ta fotka. Jakość taka sobie (za bardzo drżały ręce mojemu M.:sorry2:)

Załączniki

• DSCF0272test.jpg
    DSCF0272test.jpg
    14,3 KB · Wyświetleń: 43
alisa79 to ja po cichutku juz gratuluje fasolki:tak:
olico ty moja kochana jesli ci sie udalo (a napewno tak) to 1.04 nie bedzie za wczesnie 9 tydzien to lekarz na 100 % wszysto bedzie widzal i chyba serduszko juz bedzie wtedy o ile sie orientuje:-)

Alisa - ja też widzę II - nie jest taka słaba - gratuluję:-):-D:-)

Olica - serduszko już powinno być widać bardzo mocno:tak:

reklama
Lolitko, Moja Expertko, dziękuję Ci bardzo, zwłaszcza za tą intensywną telepatię ;-)

Marzenixx, więc też cichutko Ci dziękuję. Mam nadzięję, że @ jutro już zelżeje i będzie Cię mniej męczyć. Ja w zasadzie cały czas dziwnie się czuję, tak podobnie jak na @ :confused:

Andzia_S, dzięki, zobaczymy, co pokaże kolejny test....

Olica, dziękuję - chyba faktycznie wstrzymam się do czwartku, będzie pewniej

Martuśka, gratuluję Ci intensywniejszych kreseczek, tu już sokoli wzrok nie będzie tak potrzebny:-D!! Też się bardzo cieszę i dalej trzymam kciuki! Słyszałam o luteinie na podtrzymanie, ale nie wiem, czy w każdym przypadku się ją dostaje? I kiedy w ogóle zgłosić się po nią? Mojej gin powiedziałam 5 miesięcy temu, że jak będzie test pozytywny, to zaraz się do niej zgłoszę. Odpowiedziała, że dopiero coś będzie mogła stwierdzić w 6 tc.:dry: Jestem cała głupia:zawstydzona/y:, a termin już sobie u gina zacznę załatwiać...

Do góry