reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Witam Was słoneczka sobotnio.:-)
Nie było mnie ostatnio z Wami i nie uda mi się nadrobić.
Załatwiliśmy termin w kościele i restauracji i tak 22.sierpnia zmienię stan cywilny.:-)
Luzuję i staram się nie myśleć o fasolce tylko o przygotowaniach do ślubu, może się uda jakoś tą łepetyne przeprogramować:-D
Zajrzę do Was wieczorkiem bo idziemy po górach pochodzić.
Pozdrawiam z Zakopanego.:happy:
o to super wiadomości gratuluje i napewno uda sie choć troszkę zapomnieć o fasolce a ta niespodziankę zrobi napewno:-):tak:;-):-)
Super, że humorek dopisuje i @ nie ma:tak:
Ja chętnie z Tobą kawki się napiję - już zrobiona czeka:-p
tak tak już robie dla ciebie kochana ale placuszka jeszcze nie mam skończonego to będzie kawsia bez słodkości:-p

Hanka daj przepis na te meksykańskie gołąbki
!!:tak::-):-)

reklama
o to super wiadomości gratuluje i napewno uda sie choć troszkę zapomnieć o fasolce a ta niespodziankę zrobi napewno:-):tak:;-):-)

tak tak już robie dla ciebie kochana ale placuszka jeszcze nie mam skończonego to będzie kawsia bez słodkości:-p

Hanka daj przepis na te meksykańskie gołąbki
!!:tak::-):-)

Może być bez placuszka - nie przytyję - poproszę z mleczkiem i bez cukru;-)

reklama
dzień dobry:-)

A ja mam dziś spotkanie z ludźmi z liceum - kończyłam szkołe 12 lat temu - ciekawe jak wyglądają niektórzy;-)

Fajnie, pewnie będzie miło. Ja się nie doczekałam póki co spotkań klasowych i jakoś sama nie mam sił aby się zabrać za organizowanie takiego spotkania. A z podstawówki o dziwo wszyscy nadal mieszkamy niedaleko siebie i czasem się spotykamy przez przypadek. Oczywiście są wyjątki, ale z kilkoma osobami mam kontakt. I tak już minęło 23 lata odkąd się z niektórymi znam.:szok::szok::szok::szok:

cześć Olesia:-)

Pusto - pewnie wszystkie biegają ze szczotkami albo już na spacerkach bo pogoda piękna:tak:

Ja już biegałam ze szczotą, bo dziś znów mam nalot rodzinny i grill. Ale to taka fajna rodzinka, więc będzie miło. Szkoda tylko, że akurat @ dostałam. Jak w zegarku -28 dni.

No ja chyba tez musze troszke chalupke posprzatac ale jeszcze troche sie poobijam.

Ale wczoraj bylo pieknie, uwielbiam sie budzic przy moim M (nie poszedl do pracy), zjedlismy sniadanko a po poludniu pojechalismy na rowerkach do parku na piknik. Wieczorem zrobilam masaz, chyba ponaciskalam go w odpowiednie miejsca bo mial taka ochote na przytulanki a co ja bede sie opierac. Pieknie na poduszkach na podlodze w blasku swiec przy relaksujacej muzyce achhh Potem po drinku na oblanie nasze rodznicy, film na zamkniecie dnia. Fajosko bylo :-)
Pięknie! Fajnie byłoby, gdyby z takiego wieczoru wam pamiątka została na całe życie. ;-)

Dzień dobry Kobietki.....Ja juz od 4 nie spie...mój młody mi zrobił wczesną pobudke....masakra ale na szczescie teraz śpi. Co do moich plamien to chyba @ sie zaczyna bo dzisiaj ciąg dalszy....no wiec jak tylko się skonczy to bedziemy dawali czadu hihi....w pierwsza ciaze mi sie udało zajsc po 3 miesiacu...tylko ze w tych dwóch pierwszych tak troszke za malo sie staralismy wiec teraz tez codziennie jazda i moze sie uda :) piękna pogoda na dworze ale niewiem czy mi sie chce wychodzic ciagle jestem głodna ajak sie najem to zaraz mi nie dobrze...masakra...

O 4???:szok::szok::szok: I dasz radę z drugim? Jakiś cyborg jesteś! Ale jak się dwójka za jednym zamachem wychowa, to potem luzik:tak: Ja też chciałam wczesniej drugiego bobasa, ale nie dałam rady. 16 miesięcy karmiłam piersią i ciągle nie byłam gotowa. I tak mi zleciało 2,5 roku. Teraz już najwyższa pora!

Witam Was słoneczka sobotnio.:-)
Nie było mnie ostatnio z Wami i nie uda mi się nadrobić.
Załatwiliśmy termin w kościele i restauracji i tak 22.sierpnia zmienię stan cywilny.:-)
Luzuję i staram się nie myśleć o fasolce tylko o przygotowaniach do ślubu, może się uda jakoś tą łepetyne przeprogramować:-D
Zajrzę do Was wieczorkiem bo idziemy po górach pochodzić.
Pozdrawiam z Zakopanego.:happy:

Gratulacje!!! Ale wam fajnie w tym Zakopcu! Ja kocham Tatry! Bawcie się dobrze!

A ja mam wielkiego lenia - ogród a raczej ogródek malutki nieruszony w tym roku - rośnie co chce i jak chce:tak: ale mi sie nie opłaca nic robić, bo jak ruszymy z rozbudową to wszystko i tak się zniszczy - od czasu do czasu przyjeżdża tylko szwagier mojego M i wykopuje sobie coś do siebie na skalniak

Masz rację, pewnie ogródek będzie wyglądał jak po bitwie pod Grunwaldem. U mnie nadal tak wygląda, bo pomimo,że remont już skończony, to na zewnątrz dopiero początek.

Do góry