Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Rzut beretem.
nooooale super miec kogos tak blisko ja teraz to rzadko jestem w jeleniej bo nie mam jak sie tam dostac bede robic praafffo od wkacji to jak zrobie to Cie odwiedze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rzut beretem.
kropeczka chyba chyba u mamy i się nią opiekuje. Mam nadzieję że wszystko jest u nich dobrze. kropeczka narzeka na kolana więc pewnie niełatwo ma...A gdzie się podziewa Kropeczka???????????
nic nas nie nawiedza nie ma czasu??
o to teraz sie nie wykrecisz dawaj przepis ino migNo jedna szesnaście druga osiemnaście (jeśli mówimy o urodzeniu, zapłodnienie wcześniej)
A do wieczoru zachęcam. Mój ostatnio cieszył się jak dziecko jak wrócił a ja w szpileczkach i króciutkiej tunice rozsuniętej do pasa (tylko - no biustonosz miałam żeby cycki do pasa nie opadły) przy garach stałam i kończyłam chińszczyznę (mam swietny przepis, musze przynieść). Świece na stole i wino....I duuuuużoooo seksu:-)
No i myslisz że od razu na wódkę uda ci się wkręcić:-)
Ups... No to rzeczywiścieo to teraz sie nie wykrecisz dawaj przepis ino mig
ja to bym tak nie mogła chyba bo mieszkamy z moja mamą i bym się wstydziła![]()
Toż to już rarytas:-):-):-)jeszcze mi zoistaly dwie weselne juz rok czasu czekaja hihi prawie 10 maja bedzie rok a co tez chcesz wpasc??![]()
Toż to już rarytas:-):-):-)
A ja bym ci nie radziła tak proponowac alkoholu na forum bo możesz miec zlot z BB:-)
ja chcę - i zapraszam też do nas - z wesela zostało nam 50 butelek z czego teraz juz jest 20;-)jeszcze mi zoistaly dwie weselne juz rok czasu czekaja hihi prawie 10 maja bedzie rok a co tez chcesz wpasc??![]()
U
A ja bym ci nie radziła tak proponowac alkoholu na forum bo możesz miec zlot z BB:-)
dawaj przepis pewnie ale a chińszczyznę też musisz kiedys podaćUps... No to rzeczywiścieMogli by się domownicy zdziwić
DLatego ja tak kocham te swoje 37 M. Taka mała rzecz a cieszy:-)
Na choińszczyznę nie mam, ale napiszę wam na pyszny makaroni z pesto...
No jedna szesnaście druga osiemnaście (jeśli mówimy o urodzeniu, zapłodnienie wcześniej)
A do wieczoru zachęcam. Mój ostatnio cieszył się jak dziecko jak wrócił a ja w szpileczkach i króciutkiej tunice rozsuniętej do pasa (tylko - no biustonosz miałam żeby cycki do pasa nie opadły) przy garach stałam i kończyłam chińszczyznę (mam swietny przepis, musze przynieść). Świece na stole i wino....I duuuuużoooo seksu:-)
No i myslisz że od razu na wódkę uda ci się wkręcić:-)
nooooale super miec kogos tak blisko ja teraz to rzadko jestem w jeleniej bo nie mam jak sie tam dostac bede robic praafffo od wkacji to jak zrobie to Cie odwiedzealbo pojdziemy na spacerek jakis
![]()