P
patrysia*
Gość
No dobra to sem jażeby nie było,ze tak se do Was przylazłam i sie nie pokazałam.Fota z kwietnia tego roku,bo zmieniałam dowód
ładniutka z ciebie kobitka i co ty tak płaczesz nad sobą oj nie ładnie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No dobra to sem jażeby nie było,ze tak se do Was przylazłam i sie nie pokazałam.Fota z kwietnia tego roku,bo zmieniałam dowód
Mnie też dobada czasem wnerw - zwłaszcza jak mam se coś kupić. Ale ogólnie jak się czasem odpierdzielę, pierś do przodu, brzuch wciągnięty, na nogi obcasik (a nogi mam - nie powiem - szprychowate;-)) to mi przechodziNo ale taka jest prawda.
Ja, Zajec i Future Mamma jesteśmy dumne i zadowolone tylko Strachliwa miała trochę nasrane pod kopułą ale już wczoraj poukładałyśmy w tej jej bani.
Big Mammas rules.
No i co ty chcesz kobito?????No dobra to sem jażeby nie było,ze tak se do Was przylazłam i sie nie pokazałam.Fota z kwietnia tego roku,bo zmieniałam dowód
Partysia, a M. nie tęskni za Twoimi krągłościami??
Naoglądałam się w internecie i na allegro tyle sukienek że zgłupiałam i sama już nie wiem co mi się podoba.Wiem już mniej więcej jaką bym chciała ale zobaczymy jak to w realu wygląda.Podoba mi się jedna bardzo ale kosztuje 2500zł szkoda mi tyle kasy bo co ja potem z nią zrobię.U mnie w mieście mama już buszowała w sklepach i tam ceny są od 1000 do 2000zł max.Nie chcę mamy naciągać bo ona uparła się że mi kupi suknie i tak do 1500zł chciałabym kupić.Z wypożyczalnią masz rację moja znajoma tak zrobiła i potrącili jej kaucje plus pralnia że w sumie za wypożyczenie zapłaciła 1500zł.
Ta sukienka mi się podoba wklejam link sukienka ma nazwę palacco.
Suknie ślubne Warszawa - Moda ślubna - kolekcje sukien ślubnych - Margarett.pl
ładniutka z ciebie kobitka i co ty tak płaczesz nad sobą oj nie ładniesuper babka z ciebie
![]()
Poliki jak chomik,ehhMnie też dobada czasem wnerw - zwłaszcza jak mam se coś kupić. Ale ogólnie jak się czasem odpierdzielę, pierś do przodu, brzuch wciągnięty, na nogi obcasik (a nogi mam - nie powiem - szprychowate;-)) to mi przechodziTo zależny od dnia. Niestety każdą nawet najszczuplejszą dopada czasem dzień "złego wyglądu"
No i co ty chcesz kobito?????
ratuj się kto może!!!!odebralam dzis prawko przy okzaji lalalalalalal:-d:-d:-d
A gdzie kingus??